Biesbosch Adventure

  • TeamBiesbosch
  • 10 - 1000 personen
  • 10491
  • Beschrijving

Gelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Hier kunnen wij voor u of uw bedrijf een fantastisch uitje organiseren. Op ons prachtige terrein aan het water hebben wij de mogelijkheid om voor jong en oud vele uiteenlopende activiteiten te organiseren. Of het nou om een leuk bedrijfsuitje, leerzame teambuilding, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, gezellig schooluitje of uitgebreide training gaat?! TeamBiesbosch verzorgt de uitjes zoals u ze hebben wilt!

Biesbosch Adventure, ons populaire uitje!
De Biesbosch Adventure, het programma wat volledig op maat kan worden aangeboden. Maak zelf uw keus uit onze activiteiten en stel uw middag of dag samen met voor iedereen toegankelijke activiteiten. Uiteraard verzorgen wij voor u de catering in een gezellige ambiance. Kanovaren/ suppen door het Nationaal Park, lasergamen in de natuur, of onze teambuildingsopdrachten waarbij het neer komt op de teamgeest. Jullie zullen moeten samenwerken om de gestelde doelen te bereiken, zo ook in onze 12 meter hoge High Team Adventure.

Een wateractiviteit is het vlotvaren, u moet deze vlotten wel eerst zelf bouwen. Ook kunt u het handboogschieten/ blaaspijpschieten onder de knie zien te krijgen of met uw team proberen het survivalparcours te bedwingen. Maak een vrije val vanaf 12 meter hoogte en de adrenaline giert door uw lijf! U ziet het bij TeamBiesbosch zijn er volop mogelijkheden. Een wedstrijd mag natuurlijk niet ontbreken en de winnaar kan aan het einde van de dag de trofee in ontvangst nemen.

Onze mogelijke activiteiten!
Outdoor-lasergame, kanotochten, klimmen, survival, kickbiken, kano-adventuretocht, boogschieten, vlotvaren, teamopdrachten, fietstochten, suppen, flintstone rally, blaaspijpschieten, fluisterboottocht, mastermind, aquagames, beachvolley, high team adventure, golf, teamtrainingen en vergaderingen.

Horeca
Ook de horeca is vaak een essentieel onderdeel voor een compleet uitje. De catering kan uiteraard volledig naar eigen wensen worden verzorgd.

Duurzaam & veiligheid
TeamBiesbosch onderscheidt zich met duurzaam en veilig ondernemen. Uniek in de Biesbosch met Green Key. Onze uitjes zijn TÜV gecertificeerd en wij werken volgens de veiligheidsnormen van de Vebon en SVWB.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Nationaal Park de Biesbosch centraal gelegen tussen Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Oosterhout, Breda en Tilburg

Steekwoorden:
bedrijfsuitstapjes, biesbosch, lasergame, gpstochten, personeelsuitje, teambuilding, teamtraining, uitjes, samenwerken, adventure, trainingen, aquagames, green key, survival, high team adventure, quadrijden, actief, biesbosch, buitensport teambiesbosch, klimmen, boogschieten, vlotbouwen en varen, outdoor- lasergame, beachspelen, kanotochten, kickbiken, teamspelen, teamopdrachten, zeilen, flintstoneauto bouwen, monkeyklimmen, golfclinic, outoor, abseilen, bedrijfsuitjes, evenementen, familieuitjes kurenpolder, kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, mastermind, fluisterboottochten, fietsen, particulieren.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!