Bamboe Toren Bouwen

  • Flitz-events
  • 10 - 3000 personen
  • 23805
  • Beschrijving

Bamboe Toren Bouwen - Het Ultieme Teambuilding Uitje!

Bent u op zoek naar een unieke en uitdagende teambuilding activiteit voor uw volgende bedrijfsuitje? Zoek dan niet verder! Onze workshop "Bamboe Toren Bouwen" biedt u de perfecte mix van plezier, uitdaging en samenwerking.

Wat is de Bamboe Toren Bouwen Workshop? In deze interactieve workshop gaan teams de strijd met elkaar aan om de hoogste bamboe toren te bouwen. Gewapend met bamboestokken en elastieken, moet elk team hun technische vaardigheden, creativiteit en samenwerkingsvermogen aanspreken om een indrukwekkende structuur van wel meer dan 15 meter hoog te bouwen!

Waarom kiezen voor deze workshop?

  • Teambuilding: Samenwerken is essentieel in deze workshop. Het bevordert communicatie, tactiek en technisch inzicht binnen uw team.
  • Creativiteit: Naast torens kunt u ook bruggen, poorten en andere constructies creëren.
  • Plezier: Het is een plezierige en spannende activiteit die iedereen zal bijblijven.
  • Flexibiliteit: De workshop kan als een losse activiteit of als onderdeel van een groter bedrijfsuitje worden geboekt.

Materialen en Veiligheid Alles wat u nodig heeft, wordt door ons verzorgd: van bamboestokken en elastieken tot deskundige begeleiding. Veiligheid en plezier staan bij ons voorop.

Boek Nu! Neem een kijkje bij onze arrangementen en prijzen en lees de enthousiaste reviews van eerdere deelnemers. Kies voor een unieke ervaring met onze "Bamboe Toren Bouwen" workshop en til uw volgende bedrijfsuitje naar een hoger niveau!

Ligging uitje

Mogelijk in heel Zuid Holland en voor groepen vanaf 25 personen door heel Nederland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!