American Football clinic/workshop

  • Pro Football Clinics
  • 8 - 100 personen
  • 11113
  • Beschrijving

Verras uw collega’s met iets compleet nieuws!

Ervaar nu om een echte American Football speler te zijn!

Tijdens onze sportieve workshop voor jullie bedrijfsuitje komen alle onderdelen van het American Football aan bod. Denk aan gooien, vangen en natuurlijk ook tackelen! Dit alles gebeurt uiteraard op een zeer gecontroleerde en veilige manier.  American Football is de mooiste teamsport ter wereld, wij organiseren bedrijfsuitjes zodat u met uw team dit ook kunt gaan ervaren. Een actieve en bijzondere introductie van de ultieme teamsport en dus ideaal voor teambuilding doeleinden. 

Beleef samen alle onderdelen van de mooiste sport ter wereld. Heb jij een talent om die "gekke" ovale bal te gooien? Ben jij de Quarterback die we zoeken voor de volgende oefening? Laat al je frustratie gaan en maak een tackle op één van de tacklebags. Duw samen de blockmachine naar achteren. Daag elkaar uit en ga de "Battle" aan. Tijdens de grote pauze zullen de instructeurs jullie vertellen over de regels van het spel, de vele verschillende tactieken en hun eigen ervaringen. 

De deelnemers krijgen allemaal een volledige American Football outfit aan, dus schouderbescherming, helm en natuurlijk de kenmerkende "warrior stripes" onder de ogen.  Dit zorgt gegarandeerd voor mooie, grappige en leerzame momenten voor de groep. 

Ons uiteindelijke doel is jullie een unieke en leuke introductie bezorgen aan deze mooie sport die ons zelf zo veel plezier heeft gegeven! Al onze instructeurs zijn huidige of ex-American football spelers die graag hun passie aan jullie overbrengen. 

Uniek,sportief en zeer geschikt voor bedrijfsuitjes (teambuilding). De clinics worden op maat gemaakt en wij zorgen altijd voor een enorm leuke, sportieve ervaring! De clinic is zo ingericht dat het voor iedereen geschikt is; jong/oud/man/vrouw/sportief/minder sportief, voor iedereen is een plek in het veld. 

Achteraf bieden wij een drankje aan en kunnen wij gezellig napraten over de ervaring. 

Een ding is gegarandeerd, iedereen stapt met een grote glimlach het veld af! 

Nog niet overtuigd? Deze groepen gingen jullie voor. https://www.footballclinics.nl/reviews

Lees hier meer over hun ervaringen of check de reviews op google.  

Wij zijn erg trots dat wij in al deze jaren alleen maar 5 ster reviews hebben ontvangen. 

Hopelijk tot snel op het veld! 

Team Pro Football Clinics 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Onze basis ligt in Alphen aan den Rijn, hier hebben wij ons eigen veld ter beschikking. Wij kunnen ook clinics op locatie verzorgen. 

Wij zijn erg flexibel en kunnen naar jullie locatie komen met al onze materialen. Ook is het mogelijk om clinics te organiseren op overige locaties, zoals op het strand, in een park of indoor in een zaal. Wij denken graag met u mee voor mogelijkheden. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!