Veluwe by Night (Nieuwe Route)

  • Jan Soldaat
  • 16 - 1000 personen
  • 10501
  • Beschrijving

Deze missie is geheel vernieuwd. Een andere startlocatie, een ruigere tocht en meer spanning en avontuur. Een "nachtelijke" rally met legervoertuigen, dwars door de Veluwse bossen.

Jan Soldaat heeft meerdere uitzonderlijke missies voor u klaar liggen; één daarvan is de nieuwe “Veluwe by Night”.
Tijdens deze tocht rijdt u een rally met militaire voertuigen over de vaak onverharde bospaden van de Veluwe. Naast dit stukje ouderwetse techniek krijgt u een modern hulpmiddel mee: een GPS ontvanger, waarmee u dankzij Amerikaanse spionagesatellieten uw positie kunt bepalen.

Welk team vindt als eerste zijn weg door de bossen en kraakt als eerste de code. De sleutelwoorden professionaliteit, teambuilding, spanning en avontuur staan op de voorgrond.
Deze missie kan naar wens uitgebreid worden, met onder andere: een diner in ‘defensiestijl’, een uitgebreid diner op een 4-sterren locatie, een spectaculaire helikopter rondvlucht of een geheel verzorgde overnachting.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Veluwe, Elspeet, Nunspeet, Garderen, Uddel, Vaassen en Haarlem (Randstad by night)

Trefwoorden 
Avontuurlijk bedrijfsuitje, rijden door de bossen, professioneel bedrijfsuitje, teamspirit, creatief bedrijfsuitje, avontuurlijk bedrijfsuitje, spectaculaire helikopterdroppping, uniek bedrijfsuitje, legervoertuigen, Rally Rijden, authentieke voertuigen, dropping

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!