Jongens tegen de Meisjes diner

  • Holland Tour Guides
  • 10 - 500 personen
  • 10594
  • Beschrijving

Wie kent het niet? Misschien wel de leukste spelshow op Tv van de afgelopen jaren en het gehele concept is nu ook in elke grote stad in Nederland en België te boeken. Wie kent wie het beste? Een hevige strijd zal er tussen de sexen ontbranden, maar gelukkig is onze eigen Chantal Janzen of Tijl Beckand als jury aanwezig om te kijken welk team er het beste uit de verf komt. Dit uitje is uitermate geschikt als bedrijfsuitje of familieuitje. 

Wie weet meer van de ander? De dames of de heren Zijn mannen nou echt beter in het verkeer en hoeveel paar schoenen hebben de meeste vrouwen zo gemiddeld in de kast staan? ? Wie weet wat mannen doorgaans beter kunnen en waar vrouwen goed in zijn? Onder leiding van een spontane quizmaster speelt elk team diverse grappige en ludieke spelronden. Eindelijk komen jullie te weten wie de ander het best weet in te schatten.

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk 3 gangen diner in een restaurant naar keuze. We wisselen op een leuke manier de gerechten af met de verschillende spelrondes.

Uiteindelijk spelen jullie om de prachtige hoofdprijs en uiteraard om de eer. Je wilt natuurlijk niet thuis komen met het verhaal dat je afgedroogd bent door een paar giechelende dames of een paar zichzelf op de borst slaande macho's.

Inclusief:
- Enthousiaste spelbegeleid(st)er
- Uitgebreid 3 gangen diner in een restaurant naar keuze
- Spel benodigdheden
- Leuke prijs voor het winnende team
- Teambuilding
- Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

 
Prijs:
10 - 19 personen € 52,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Bezorgkosten:
Indien u het programma wenst op een locatie buiten de Randstad, Noord Brabant of Limburg werken wij met een bezorgkosten afhankelijk van de voorkeurslocatie. Deze kosten vermelden wij in het vrijblijvende voorstel en zijn vanaf € 100,00 excl. BTW. Daarnaast hanteren wij een minimum van 15 deelnemers. 

Handige tip: 
Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken! Leuk als bedrijfsuitje/ teamuitje!  

Ligging uitje

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Het Gooi, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Medemblik, Middelburg, Naarden Vesting, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg,  Urk, Utrecht, Volendam, Zutphen, Zwolle
 
Heeft u voorkeur voor een andere locatie? Vraag dan ook gerust een offerte aan.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!