Stuntman (M/V) voor 1 dag

  • Endorfine Experience
  • 8 - 200 personen
  • 10784
  • Beschrijving

Het meest (ont)spannende bedrijfsuitje van Nederland!
Bij ons ben jij de held van de dag ! Als was het alleen maar omdat jij het leukste uitje in jaren organiseerde! Ervaren stuntmensen uit de filmindustrie en andere specialisten gaan je begeleiden in diverse workshops en maken je wegwijs in de bijzondere wereld van stunts en special effects. Workshops waaraan IEDEREEN kan deelnemen en waarin je leert  je collega’s met andere ogen te bekijken. Spannende, veilige en vaak ook hilarische workshops.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Filmgevecht, een Carhit of een Hoogteval? Maar we kunnen je ook leren vliegen met onze Rachet of een workshop SFX Makeup waarbij het bloed tegen de muren spettert…

Je leert hoe je spectaculaire camera beelden krijgt, zonder dat het echt gevaarlijk wordt. Alle acties  in de workshops worden opgenomen op camera en aan het einde van het event gezamenlijk teruggekeken en/of de beelden worden indien gewenst gemonteerd en voorzien van special effects en eventueel geschikt gemaakt voor jullie social media kanalen.  Jij was STUNTMAN(M/V), ook al was het maar voor 1 dag…

Ook nemen we je mee voor en achter de schermen van een heuze Talkshow. In onze talkshow/webinar studio met een professionele regie en camera setup laten we je aan tafel zitten als gesprekspartner of wie weet ben jij wel de host! Halverwege wisselen we en dan wordt je bijvoorbeeld de cameraman of bepaal jij als regiseur welke beelden de kijker krijgt te zien. Teamwork en even echt uit je comfortzone en gegarandeerd zweten en op een onverwachte manier echt spannend ;-)...

We hebben diverse arrangementen, vanaf een uurtje tot een volledig dagprogramma. Vergaderruimte erbij ? Geen probleem.  Lunch en/of een aansluitend diner kunnen we voor je verzorgen.

Ons programma is zeer geschikt als teambuildings-programma, bedrijfsuitstapje, personeelsevenement of relatie- marketinginstrument. Wij stellen graag in overleg met jou een passend programma samen, waar men nog lang over zal napraten.

Spannend? Ja, zeker! Gevaarlijk? Zeker niet!  
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Wij zijn werkzaam door het hele land maar onze voorkeur gaat uit naar het verzorgen van uw evenement in onze grote professionele Green Screen Film Studio en haar overige faciliteiten in het centraal gelegen Almere.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!