Canal Escape – hét grachtenspel van Den Bosch

  • Uitjesbureau.nl
  • 20 - 150 personen
  • 10964
  • Beschrijving

U gaat te voet en te water; probeer met uw team te ontsnappen uit de Bossche grachten en straten! Den Bosch heeft haar charme mede te danken aan de kanalen die om- en door Den Bosch te vinden zijn. Het is prachtig om te zien, maar om direct de weg te vinden, is nog niet zo eenvoudig. Het gevaar om hopeloos verdwaald te raken, ligt altijd op de loer… 

Vandaag wordt er niet rustig gedobberd of gewandeld, maar is het uw taak om samen met uw team als eerste te ontsnappen uit de straten en de wateren van Den Bosch. De Canal Escape Game – het leukste escape-grachten-stadsspel van Den Bosch –  begint NU!

Aan variatie in dit arrangement geen gebrek, aangezien u zowel te voet als per sloep moet proberen te ontsnappen in dit spannende stadsspel. Uitgerust met onze smartphone en een speciale ‘Canal Escape App’, een plattegrond en diverse hulpmiddelen, trotseert u zowel de binnenstad als de kanalen van Den Bosch. Denk aan de historische Smalle Haven, de Dieze, de Brede Haven, het centrum over de gehele Stadsdommel, en de Aa rondom het fort ‘de Citadel’ uit 1637.

 

U ontkomt er niet aan, binnen no-time bent u al verdwaald, hopeloos verdwaald… Nu is het zaak om uw hoofd koel te houden en samen met uw team orde op zaken te stellen. Hoe gaat uw team ontsnappen? Nou…? 

Vul voor meer informatie onderstaand aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Den Bosch

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!