Zoo Escape - Blijdorp

  • Uitjesbureau
  • 25 - 250 personen
  • 11022
  • Beschrijving

De zoo escape Blijdorp is tegelijkertijd een unieke escape game voor grote groepen en een kennismaking met een van de mooiste dierentuinen van ons land, Diergaarde Blijdorp. Hoewel de omgeving inspireert tot langer verblijf is het toch de bedoeling zo snel mogelijk te ontsnappen. Hiervoor is een dierlijk portie teamwork nodig! Bent u sterk als een leeuw? Uw secretaresse sluw als een vos, de boekhouder scherp als een havik en directeur snel als een panter? Dan maakt u zeker kans op het winnen van deze spannende teambuilding voor groepen. Ervaar het zelf en brul snel om meer informatie!

 

Hoe verloopt Zoo Escape Blijdorp als escape game voor grote groepen?

Verrassend, maar we verklappen het toch. Diergaarde Blijdorp is vandaag de locatie waar we verzamelen. Als we door de klassieke poorten binnen stappen in deze hypermoderne dierentuin deelt onze teamleider u op in teams. Elk team krijgt een Smartphone met Blijdorp App en een plattegrond. Vervolgens gaat u op zoek naar de juiste route om zo snel mogelijk te ontsnappen en de zoo escape Blijdorp te winnen.

Uw app zorgt ervoor dat u de spannendste opdrachten en meest uitdagende hersenkrakers krijgt. U leert de diergaarde kennen van onder tot boven en van links naar rechts kennen als u op zoek gaat naar de opdrachten die zich verborgen houden in afwachting van uw parate kennis, creativiteit, improvisatievermogen en teamwork. Uiteindelijk is er maar één dierenverblijf dat u de juiste zoo escape uit Blijdorp oplevert. Komt u toevallig in de no-go area of kiest u het verkeerde verblijf? Dan is onze app onverbiddelijk in het verrekenen van de oh zo dure strafpunten!

Het team dat uiteindelijk als eerste het juiste verblijf passeert en de meeste punten heeft is het beestachtig presterende team dat de winnaar is van onze Zoo Escape Blijdorp!

Tijdens de afsluitende prijsuitreiking zetten wij het winnende team in het zonnetje met een diervriendelijke prijs en de eeuwige roem. Als de Bokito’s van uw organisatie zult u nog vaak herinnerd worden aan het winnen van deze Escape Game voor grote groepen!

De Escape Game voor grote groepen als teambuilding

De Zoo Escape Blijdorp is de de ideale Escape Game voor groepen van 20 tot 300 personen (meer deelnemers zijn overleg mogelijk). In onze reguliere escape game vindt u genoeg opdrachten die uw teams stimuleren de competitie met elkaar aan te gaan. Deze competitie is alleen te winnen door een beroep op samenwerking, creativiteit, strijdvaardigheid en doorzettingsvermogen te doen. Zo ontwikkelt zich snel een sterk groepsgevoel en teammentaliteit. Om de teambuilding-ervaring nog verder te verhogen of de boodschap die uw bedrijf uit wenst te dragen nog meer onder de aandacht te brengen bieden wij u de optie om eigen vragen of opmerkingen in het spel te verwerken. Dankzij onze speciale apparatuur kunnen we zowel videobeelden, foto’s als gezongen items verwerken. Hoe dan ook, na een beestachtig goede ontsnapping zal uw kijk op diergaarde Blijdorp en uw collega’s niet , voor lange tijd mee terug naar kantoor.

Een Teambuilding Experience geschikt voor groepen van 20 tot 300 personen (meer in overleg). Een spannende en gezonde competitie tussen de teams. Ontdek nieuwe kwaliteiten van uw collega’s en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten.

Wat is bij de zoo escape Blijdorp inbegrepen?

Naast een spannende teambuilding voor grote groepen, een kennismaking met de prachtige diergaarde Blijdorp, veel humor en nog meer gezelligheid is deze escape game inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Smartphone per team
  • Speciale Zoo Escape App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Originele prijs voor het winnende team.
  • Desgewenst verwerken wij vragen of opdrachten op maat.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

 

Ligging uitje

Rotterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!