Ranking your Colleagues Dinerspel

  • Uitjesbureau
  • 15 - 250 personen
  • 10887
  • Beschrijving

U kent vast wel het programma “Ranking the stars” waar Bn’ ers elkaar het hemd van het lijf vragen. Hun diepste geheimen en vreemdste gewoontes komen boven water. Dit spel kunt u nu spelen met mensen uit uw eigen (werk)omgeving! Tijdens het drie gangendiner, onder het genot van een wijntje en biertje, komt u van alles te weten over uw collega’s. Teambuilding wordt op deze manier naar een hoger plan getild. 

“Jij hebt zes jongere broers…en jij speelt al jaren saxofoon? Niet te geloven! Dat jij een eigen webshop hebt...en jij vroeger een biseksuele periode hebt gehad..?” U zult verrast zijn wat voor een bijzondere hobby’s en gewoontes uw collega’s er soms op nahouden.

Hoe rankt u bijvoorbeeld de directeur bij de vraag wie er vaak als laatste werd gekozen bij partijtjes voetbal en wie er vroeger vaak uit de klas werd gestuurd? Wie is vaak op vrijdagavond te vinden in de bikini sauna en wie heeft er meer dan 10 liefdes versleten?  

Na vandaag kijkt u met een hele andere ogen naar uw collega’s! Maar eerst eens kijken, ervaren en vooral ranken wie we denken dat iets doet en/ of heeft gedaan.  

De teams krijgen bij iedere ronde van de spelleider een tussenstand. Hierdoor lopen de gemoederen nog hoger op en de strijd wordt per ronde valser, gemener en vooral hilarischer. De vragen zijn dan ook per ronde aangepast. Houd u daar maar alvast rekening mee! U verlaat het strijdtoneel uiteindelijk met een geheel andere kijk op uw collega’s….

En de winnaars? Die gaan er met een vermogen aan omkoop middelen vandoor!

Tussen de verschillende rondes door verzorgen we een uitgebreid drie gangendiner.

Inclusief:
- Presentator
- Spelmaterialen
- Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
- Teambuilding
- Quizvragen op maat gemaakt
- Drie gangendiner
- Locatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje

Dit dinerspel is te boeken in de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Maastricht, Groningen en Antwerpen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!