Monopoly Streets Stadsspel - TEAMBUILDING!

  • Uitjesbureau
  • 20 - 10000 personen
  • 10803
  • Beschrijving

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Monopoly is door Uitjes.nl in een nieuw stedenjasje gegoten! Het gaat er nu om dat u in real life de verschillende straten in de door u gekozen stad weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro's mee te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug vanavond of bemachtigd u het mooie stadhuis!?

Monopoly Streets is natuurlijk niets zonder de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten. Wordt u aangeslagen voor Straatgeld? Vervalt uw Bouwverzekering? Of misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Het kan in één klap alle kansen weer doen keren!

Denkt u uiteindelijk genoeg te weten over de stad om de bonussen binnen te halen? Dan kunt u daar in het eindspel van profiteren. Of niet... Dan belandt u, net zoals bij het bordspel, in de stadsgevangenis!

Het is alles of niets vandaag!

Inclusief:
- Spelmaterialen
- Tablet en speciale Monopoly App
- Professionele begeleiding
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de beste bankier
- Teambuilding
- Kennis over de gekozen stad


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje

Dit uitje is te boeken in de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Maastricht, Groningen, Zwolle en Antwerpen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!