De Beach Escape - dé strandactiviteit Nederland

  • Uitjesbureau
  • 20 - 100 personen
  • 10982
  • Beschrijving

Behoort vertrouwen, samenwerken, communicatie en/of creativiteit tot de kernwaarden van uw organisatie? Zitten deze krachtige elementen in het DNA van uw bedrijf? Lees dan verder want de Beach Escape is op uw huid geschreven…
 

Vandaag zijn het uw vijanden: het strand, zand en water. We sturen u met niets anders dan een cryptische plattegrond, een speciale 'Beach Escape App' en bijhorende ‘Escape materials’ richting de vloedlijn. Bijzondere aanwijzingen met maar 1 ultiem doel; Escape from the Sea. Wij zijn uw tegenstander en wij gaan proberen te zorgen dat u niet ontsnapt aan de klauwen van de zee.
 

De rage van het moment: de Escape Room, is nu vertaald naar de Beach Escape en beschikbaar op een aantal van de mooiste stranden van Nederland. Nee, dit keer gaat het niet om te ontsnappen uit een muf klein kamertje. Het is veel grootser en veel weidser. Het is een heerlijke outdoor game, waarbij het teamwerk nog veel meer een rol speelt met dat alles omvattende einddoel: How to ESCAPE!
 

Voordat het spektakel van start gaat, komen we bijeen in één van de vooraf samen bepaalde Beach paviljoens aan de kust. Onze Beach Escape begeleiders staan klaar om u hartelijk te ontvangen met een kopje koffie, maar tijdens de spannende speluitleg wordt de opdracht langzaam maar zeker duidelijk... Er is nu geen ontsnappen meer aan, of juist wel?
 

Beach Escape op de strandjes van Nederland

In teams van 6 personen gaat u gedurende 2 uur proberen te ontsnappen aan een vloedgolf van ondoordachte acties en aanwijzingen. Zo lijkt het tenminste. Want u krijgt gelukkig wel een aantal aanwijzingen om toch te kunnen ontsnappen. De exacte betekenis van deze aanwijzingen worden pas duidelijk op het moment dat uw team er echt klaar voor is. En wanneer dat is…dat bepaalt u zelf. Misschien wel nooit… En is het teamwork en de bereidheid om met elkaar voor een hoger doel te gaan groot genoeg en dus misschien wel groter dan u allemaal zelf dacht? Er is maar 1 heilig doel en dat is: Escape from the Sea! Het is te hopen dat u goed kunt (strand)kaartlezen. Oriëntatie, logisch denkwerk, samenwerking en een dosis geluk zijn essentieel voor de juiste ontsnappingsstrategie.  
 

Welk team vindt als eerste de coördinaten van de ingegraven aanwijzingen en verborgen kaarten? Welk team krijgt daarmee als eerste de allesbepalende troef in handen om te ontsnappen van het steeds smaller wordende strand? Handig met de metaaldetector? Succes, het zijn er niet veel gegund te ontsnappen maar lukt het u toch…dan is er de eeuwige roem en de grootse waardering van uw collega’s!
 

Deze originele, spannende en avonturistische game kent niet alleen een hoge fun-factor, maar brengt uw collega’s dichter tot elkaar. Het competitie-element, de noodzaak om als team samen te werken en het belang om vertrouwen te hebben in elkaar, zorgt ervoor dat u als team, afdeling of bedrijf sterker van het strand afstapt!
 

Boek dit populaire actieve ontsnappingsspel bij Uitjesbureau.nl, de kenners van de beste en mooiste strandpaviljoens langs de kust van Nederland. Het is mogelijk om vooraf te lunchen, na afloop te borrelen of lekker te BBQ-en aan het strand. Vraag onze Beachboys and Girls naar de vele mooi gelegen strandpaviljoens waar we deze game met u kunnen beleven.
 

De Beach Escape - dé strandactiviteit van 2021 is inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Ontvangst met koffie / thee bij een sfeervol strandpaviljoen aan de kust
  • Smartphone en Beach Escape-App
  • Originele strandopdrachten, clues, enz.
  • Professionele spelmaterialen / o.a. metaaldetectors
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Digitaal foto album met actie foto's van het uitje
  • Teambuilding en gezonde strijd
Ligging uitje

Dit uitje te boeken op diverse stranden in Nederland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!