Writers Pizza Camp

  • Moliere Entertainment
  • 6 - 20 personen
  • 22029
  • Beschrijving

Ben je zoek naar een uniek team-uitje waarbij je niet alleen je collega's beter leert kennen, maar ook nog eens je schrijftalenten ontwikkelt en de lekkerste authentieke Napolitaanse pizza's maakt? Dan is het WRITERS Pizza CAMP op het verborgen eilandje in de Bergse Achterplas in Rotterdam echt iets voor jouw team!  

Tijdens deze bijzondere dag, georganiseerd door de ervaren theatermakers Bram Legerstee en Diana Coolen, ga je samen met je collega's aan de slag met het maken van deeg, saus en het stoken van de pizza oven. Tussen het kokkerellen door leer je alles over verhaal-opbouw, sfeer en plotwending en schrijf je je eigen gekke, humoristische of treurige waargebeurde verhaal.

En alsof dat nog niet genoeg is, lezen jullie, na het bereiden van de pizza's,  elkaar de verhalen voor,  bij het gezellige kampvuur, met een heerlijk glas in de hand. Zo ontdek je niet alleen de talenten en bijzondere hobby's van je collega's, maar leer je ook nog eens hoe je jouw verhaal zo spannend mogelijk verteld.  

Het WRITERS Pizza CAMP is niet alleen een unieke en gezellige manier om je collega's beter te leren kennen, maar het biedt ook nog eens de mogelijkheid om je schrijftalenten te ontwikkelen en heerlijke pizza's te maken. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord van onze boot en laat je verrassen door deze bijzondere ervaring op het verborgen eilandje in de Bergse Achterplas!  

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!   

Ligging uitje

Rotterdam, op een verborgen eilandje in de Bergse Achterplas! 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!