Workshop: Popband, Straatvuil of Sing Out Loud

  • POPEI
  • 10 - 30 personen
  • 11099
  • Beschrijving

Smells like team spirit: samen muziek maken is de ideale invulling van je bedrijfsfeest of teambuiling. Je leert elkaar anders kennen, krijgt een nieuwe klik met vertrouwde mensen en ontwikkelt nieuwe vaardigheden.

We gaan graag met je in overleg en adviseren je met veel plezier over de verschillende opties en prijzen. Neem dus vooral even contact met ons op.

Popband
Leer je collega’s beter kennen door een workshop Popband. Wat komt er allemaal kijken bij een band en hoe werk je samen zodat je overtuigend op het podium staat? De workshopdocenten van POPEI staan voor je klaar om deze geheimen te vertellen.

Straatvuil Percussie
Een percussieworkshop zoals je die niet eerder hebt meegemaakt. Je gaat muziek maken op alles behalve instrumenten en je leert met je collega’s samen te werken om tot een gezamenlijk ritme te komen. Door samen ritmes te maken leer je naar elkaar te luisteren en elkaars inbreng te waarderen. Een actieve en energieke workshop!

Sing Out Loud
Iedereen kan zingen! Ontdek je eigen geluid in deze leuke zoektocht. Hoe komen klanken samen? In hoeverre verschilt jouw stem met die van je collega?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Eindhoven.

POPEI is goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Op Strijp-S zijn er diverse parkeergelegenheden (dichtstbijzijnde parkeergarage ligt naast het Blue Collar Hotel) en vanaf het perron van Station StrijpS ben je binnen1 minuut op je bestemming.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!