Winterland Forteiland

  • Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events
  • 20 - 200 personen
  • 13344
  • Beschrijving
Winteruitje, kerstuitje, nieuwjaarsuitje op een wel heel unieke locatie? Het Forteiland voor de kust van IJmuiden dient van november t/m februari als sfeervol decor voor een eindejaars- / kerst- / nieuwjaarsprogramma waar lang over nagepraat gaat worden. Honderden kaarsen, lampjes en vuurkorven zetten het eiland in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner!

Het mysterieuze en veelzijdige Forteiland dient in de wintermaanden als decor voor ons "Winterland Forteiland"  arrangement. Dwaal door de gangen van het eeuwenoude Fort en volg de ontelbare lampjes, kaarsen, fakkels en vuurkorven op weg naar het diner aan de langste tafel waar je ooit aan hebt gezeten. De ludieke, interactieve activiteiten en het diner in een van de prachtige zalen van het Fort zorgen voor een evenement waar nog lang over nagepraat zal gaan worden.

De overtocht

De overtocht naar het eiland, het Fort, de zalen en gangen en de sfeer zijn een fantastisch decor voor een onvergetelijk event op een onvergetelijke locatie. 

Cultureel, interactief & culinair...stel zelf uw programma samen


Pub Quiz:
De bekende Quiz, maar dan net even anders en interactiever met directe competitie tussen de gasten over sport, geschiedenis, muziek en al het andere. Hilariteit gegarandeerd!

Wijnexpeditie:
Herken de juiste druif in de wijnexpeditie en vermijd de culinaire uitdaging.

Monopoly XL:
Speel het bekendste bordspel op XL formaat. Koop Forteiland IJmuiden en versla de andere teams.

Curling:
Eisstockschiessen in de droge gracht bij het kampvuur.

Cultureel:
Dwaal met een gids door het Fort langs de mooiste plekjes.

Exclusiviteit voor uw gezelschap
Het Fort bestaat uit 3 verdiepingen met meerdere zalen. Voor grote groepen (tot 200 personen) is De Koepelzaal en Pantsergalerij hét domein voor uw event. De koepelzaal met tongewelven en vele muurschilderingen en de authentieke pantsergalerij worden verlicht door honderden kaarsen, waar een feestelijke diner gegeven wordt. Met uitzicht over de duizenden lichtjes van de haven en open zee waant u zich even weg van de wereld. 

Bent u met een kleinere groep? Het fort beschikt over verschillende zalen, waardoor u altijd met uw eigen gezelschap over een exclusieve ruimte beschikt.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
IJmuiden.

De locatie
Forteiland IJmuiden maakt deel uit van De Stelling van Amsterdam en is een Unesco wereldmonument. De Stelling, bestaande uit 42 forten, is rond 1885 aangelegd als verdedigingsbolwerk van onze hoofdstad. Het fort van IJmuiden is het grootste en meest unieke van De Stelling. Het fort is uitermate geschikt voor een onvergetelijke belevenis. Met twee grote zalen en verscheidene kleinere zalen kunnen verschillende thema's aan bod komen en is er voor ieder wat wils. Hiernaast geeft het historische karakter van deze unieke locatie een exclusieve uitstraling met veel privacy.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!