Winter Event op maat

  • Be Event Group
  • 10 - 500 personen
  • 12606
  • Beschrijving

Vrolijk je winter op met een zelfgekozen combinatie van onze winteractiviteiten. Dé uitkomst voor een winters bedrijfsuitje voor grote groepen. Tijdens een wissel- of een keuze programma kunnen de deelnemers leuke activiteiten doen op en rond diverse ijsbanen door heel Nederland.
 
Bel ons voor advies en we stellen een leuke combinatie op voor jullie winteruitje.

IJssculpturen:
Een superleuke creatieve activiteit om met het beiteltje, de hamer en de schaaf van een ijsblok een kunstwerk maken. Echte ijspret dus! Aan de hand van een zelfgekozen thema, maken jullie een mooi ontwerp, echte teambuilding dus! Vooral ontspanning en gezelligheid is belangrijk in deze workshop!

Fun Curling:
Curling, een van oorsprong Nederlandse sport die terug is van weggeweest! In dit geval in aangepaste vorm, spelen de teams een spannende competitie tegen elkaar. De samenwerking tussen de curler, de vegers en de captain is cruciaal! Welk team heeft de beste curlingskills in huis en wint de competitie?

Party on Ice:
Tijdens onze Party on Ice ijsspelen draait alles om de hilariteit. De activiteiten staan garant voor een uurtje lachen, gieren en brullen! Tijdens het roulatie- en/of wisselprogramma van de activiteiten verzamel je met je team punten om de eerste prijs binnen te slepen! Welk team kan zich kronen tot koning van de ijsspelen?

Pub Quiz:
Inmiddels een fenomeen onder de kroegtijgers, maar nu ook voor iedereen. Onder het genot van een drankje stelt een heuse quizmaster jullie de vragen die jullie in teams moeten beantwoorden. Elk goed antwoord levert punten op! Welke groep heeft uiteindelijk de meeste punten en mag zich het slimste team noemen?

Après Ski Quiz:
De pubquiz in Après Ski sferen en extra interactieve opdrachten om er een echt Après Ski feest van te maken. Het spijker slaan, het Tiroler hoedenspel en de Après Ski Muziekquiz komen zeker aan bod. Wie halen de meeste punten binnen en kunnen zich de echte Après Ski kenners noemen?

Programma

  • Ontvangst
  • Klaarmaken en verplaatsen naar het ijs
  • IJsactiviteiten (1 uur op het ijs)
  • Prijsuitreiking

Tijdsduur
2-5 uur| afhankelijk van het aantal gekozen activiteiten per deelnemer

Beschikbaarheid
Winter Event op maat is beschikbaar gedurende de openingstijden van de verschillende ijsbanen. Wij raden aan zo vroeg mogelijk te boeken gezien de drukte op de banen.

* Afhankelijk van de door jullie gekozen locatie kunnen wij een leuke combinatie maken van deze activiteiten en deze aanbieden in een wisselprogramma of keuzeprogramma.

Tags: winteruitje, bedrijfsuitje, groepsuitje, teamuitje, collega uitje, kerstborrel, nieuwjaarsborrel, winter, personeelsuitje, indoor.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in en vermeld jullie gewenste locatie!

Ligging uitje
Amsterdam, Den Haag, Scheveningen, Breda, Dordrecht, Haarlem, Leiden, Leidschendam, Rotterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!