VR Games Moord Diner & La Casa De Papel

  • Uit in Zuid
  • 10 - 1000 personen
  • 10757
  • Beschrijving

Een activiteit met lekker eten en een spannende VR game. Bij Uit in Zuid speel je twee gethematiseerde games die je met een klein clubje samen speelt of juist met een grote groep die het in verschillende team tegen elkaar opnemen!

Hoe ziet je dag eruit?

De dag begint bij Fort Lunet. Hier wordt je ontvangen en heb je de mogelijkheid om rustig te starten met een warme kop koffie, thee en gebak of kies voor een gezellige borrel. De VR brillen en klaar en je activiteitbegeleider komt naar jullie toe voor de uitleg. Weten jullie op tijd de puzzels op te lossen?

Wij bieden twee verschillende games aan. Hieronder staan de twee games met meer inhoud.

La Casa De Papel VR Game

Gebaseerd op de populaire Netflix-serie. Je veranderd in een echte bankrover. Je gaat namelijk samen met ‘El Professor’ de Spaanse bank Koninklijke Munt overvallen.

Je start inhet klaslokaal van El Professor. Je gaat hier beginnen met een reeks uitdagende puzzels. Door deze op te lossen werk je jezelf nar je doel: het leegroven van de kluis. Door de puzzels en opdrachten te voltooien kom je steeds een level verder totdat je alle levels heb voltooid. Maar dan is de kluis open… sta je dan met al dat geld. Hoe kom je weer naar buiten?

In totaal bevat dit spel zes levels. Je speelt met één VR bril. Dus je wisselt af met de bril en de andere teamleden moeten ondersteuning bieden met verschillende attributen die zij op tafel kunnen vinden.

VR Moord Diner Game

Help! Er is een moord gepleegd! Wij bieden je een spannende en ingewikkelde politiezaak aan. In elke ronde is het de taak aan jullie om antwoord te geven op een vraag zoals; Wat is er gebeurd? Waarom is dit gebeurd? Wie is er schuldig en wat is zijn/haar motief? Presteer jij met je team goed onder druk en hoe is het eigenlijk gesteld met jullie teambuilding? Probeer de juiste vragen te stellen en goed te communiceren. Zo vergroot je de kans om deze politiezaak in 4 levels succesvol af te sluiten.

 

Na de VR game is het tijd om de tafel in te dekken voor een heerlijk diner. Eet smakelijk!

 

Voorbeeldprogramma:

16.00 uur - Ontvangst met een drankje (exclusief)

16.30 uur - Start VR Escape Diner Game

18.00 uur - Einde VR Game
18.15 uur - Start diner (exclusief

 

Let op: dit is een voorbeeldprogramma en is aan te passen naar jouw wensen.

 

Prijs

  • De prijs van de VR game en het diner zijn op aanvraag

 

Overige arrangementen

Naast VR games organiseren wij nog meer activiteiten. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op www.uitinzuid.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes.

 

Voor meer informatie bel je 0162 727 040 of vul je het onderstaande formulier in.

Ligging uitje
Nationaal Park de Biesbosch, Loonse en Drunense Duinen, Geertruidenberg, Drimmelen, Raamsdonk, Heusden, Woudrichem, Oosterhout, Dordrect, Rotterdam, Kaatsheuvel, Waalwijk, Breda

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!