Voetbal City Game

  • Stad Unique
  • 2 - 200 personen
  • 10559
  • Beschrijving

Hou jij ook zo van voetbal? Vind je het ook zo leuk om samen met je vrienden te voetballen en/of voetbal trucjes te doen? En weet jij best veel van voetbal? Samen met een bal die je zelf moet mee nemen en natuurlijk je vrienden, je gezin of je collega's trek je de stad van jullie keuze in.

In de stad doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht, uiteraard met de bal. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijke code te kraken. De doe-opdrachten vertellen jullie waar de verzamelde letters komen te staan. 

Een citygame voor elke stad
Het leuke aan de Voetbal City Game is dat het in een stad naar keuze gespeeld kan worden. Elke stad heeft zijn eigen omgeving en ijkpunten en daarmee heeft het spel in elke stad ook zijn eigen karakter. Dat maakt de activiteit flexibel, afwisselend en toegankelijk voor veel verschillende doelgroepen en biedt voor ieder wat wils!. Bovendien is het leuk om op deze manier een stad wat beter te leren kennen en is het een goed alternatief voor een stadstour. Of je nu een teamuitje hebt, een vrijgezellenfeest of familiedag met volwassenen of kinderen; dit stadsspel daagt je altijd uit.

Hoe speel je de Voetbal City Game
Voordat je begint ontvang je via de mail de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Ook ontvangen jullie een kaart van de stad waar jullie het spel gaan spelen. Tijdens het spel worden jullie via WhatsApp begeleid door een spelbegleider van Stad Unique die jullie opdrachten beoordeelt. Beantwoorden jullie de opdrachten goed, dan krijgen jullie de aanwijzingen om verder te kunnen spelen. Lukt het jullie om na 3 uur de code te kraken?!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

In bijna alle (grote) steden van Nederland en België speelbaar! En zelfs in een aantal Duitse steden vlak over de grens.
Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Brugge, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Duisburg, Düsseldorf, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gent, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Helmond, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Leuven, Maastricht, Mechelen, Middelburg, Münster, Nijmegen, Ommen, Oudewater, Rotterdam, Sneek, Utrecht, Venlo, Zaandam, Zutphen, Zwolle

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!