Virtual reality ervaring op locatie

  • Epic VR
  • 8 - 80 personen
  • 20340
  • Beschrijving

Jouw kantoor, woonkamer, zaal of loods omtoveren tot een hele nieuwe virtuele wereld? Dat kan met onze virtual reality activiteiten.

-VR Shooter: Op zoek naar een gaaf personeelsuitje of teamuitje? Ga compleet los op een stel zombies!

-VR escape room: Meer op zoek naar een teambuilding activiteit? Waan je in de wereld van La casa de papel en help de professor de bank van Spanje te overvallen. Lukt het jullie binnen de tijd?

-VR experience: Ontdek de oneindige mogelijkheden van VR gamig. Dans in een club, face your fears door over een houten plank te lopen op de 30ste verdieping of speel eindeloze gave sport spellen.

Zoals je kunt lezen zijn de mogelijkheden eindeloos. De activiteiten worden op gewenste locatie gedaan inclusief professionele begeleiding, alles wordt geregeld. Met virtual reality zijn de mogelijkheden eindeloos en we kunnen de verschillende opties altijd met elkaar combineren.

Er zijn alleen een aantal dingen waar rekening mee gehouden moet worden:

  • VR is een binnen activiteit. Zonlicht is gevaarlijk voor de technologie.
  • voor de VR shooter is een minimale vrije ruimte nodig van 4,5x4,5 meter.
  • Voor de VR lasergame is een minimale vrije ruimte nodig van 6x6 meter.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Het mooie aan onze virtual reality activiteiten is dat ze overal in het land kunnen worden georganiseerd. Wij komen op locatie en zetten de heel de VR activiteit daar op.

  • Prijzen zijn vanaf €375,-, hierbij zitten 4 VR brillen, 1,5 uur speeltijd en begleiding bij inbegrepen. Elke event is anders dus we gaan graag in gesprek om een zo passend mogelijk voorstel voor je te maken.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!