Vintage Trabant toertocht door de Peel

 • De Heere van Meijel
 • 2 - 150 personen
 • 10845
 • Beschrijving

Supergezellig iets leuks doen met je collega’s. Lekker knus in een oude trabant en een dagje enorm met elkaar lachen. Jullie lezen elkaar voor uit het dagboek, ontdekken de mooiste plekjes in de regio, laten de lekkerste hapjes uit de De Peel jullie smaken en doen ouderwets leuke spelletjes. Echt quality-time !

Gedurende onze trabant toertochten ontdekt u, aan de hand van het dagboek van Peelwerker ‘Wippe Pier de mooiste plekjes van de Peel. 

Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto. Met een routeboek in de hand verkent u vervolgens op eigen gelegenheid al tuffend in de trabant de indrukwekkende peelomgeving. Op diverse locaties onderweg slaat u het dagboek van ‘Wippe Pier’ er op na om zo steeds meer te weten te komen over het leven als Turfsteker, en van deze man in het bijzonder: ‘Wie is Wippe Pier eigenlijk’; Hoe luidt de legende van ‘Gebbel’?; Hoe ging het er aan toe in de turfindustrie? 


O.a, brengt u tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige Peelherberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg wordt u getrakteerd op een typische peellekkernij en bijbehorend kopje koffie of thee (inbegrepen). Trabant in de Peel: Een unieke activiteit, voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar. Super gezellig met collega’s, vrienden of familie. In het voormalig Oost Duitsland is het synoniem aan de naam trabant niet voor niets ‘mijn maatje’.


De trabant tochten bieden plaats van 1 tot 16 personen. Tot 31 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Duur:

 • Circa 3 uur


Starttijden:

 • Ochtend (hele jaar)
 • Middag (hele jaar)

Voorwaarden:

 • Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs B
 • Borg : € 100,- per trabant met een maximum van € 500,00 per boeking
 • Overige voorwaarden en huurcontract


Eten en drinken

 • Als "De Heere van Meijel"  hebben we u van alles lekkers te bieden. 


Combineren met andere activiteiten

 • We hebben de mogelijkheid om deze activiteit te combineren met vele andere activiteiten en versnaperingen. 


Aantal personen
We hebben mogelijkheden van 2 tot 150 personen. Voor grote groepen doen we u graag een voorstel op maat.

 

Kosten:

 • Tot 16 jaar: prijs inclusief verzekering, brandstof, frisdrankje en lekkernij onderweg a 18,50 p.p. (incl btw)
 • V.a. 16 jaar: prijs inclusief verzekering, brandstof, koffie/thee en lekkernij onderweg a 41,50 p.p. (incl btw)

  Wij doen ons uiterste best om een fantastisch leuke dag voor jullie te organiseren! Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand formulier in!
Ligging uitje
In het Peelgebied (ZuidOost Brabant - Noord Limburg)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!