Undercover City game in elke stad

  • AR Citygame BV
  • 10 - 200 personen
  • 11111
  • Beschrijving

Deze augmented reality citygame is een echte uitdaging. Gewapend met een iPad en koffer vol met toffe gadgets loop je op basis van GPS punten door de stad. Speel met je groep vrienden, collega’s of familie en word met je groep de winnaars. Deze citygame is in elke stad te spelen. 

Het verhaal
We kennen ze allemaal. De mannen van het snelle geld. De mannen met de prachtige auto's, grote huizen en mooie jonge vrouwen.
Waar doen ze het van?? Drugs, allemaal illegale handel!!!
De grote vraag voor de politie is daarom. Wie zijn deze mannen en waar is hun voorraad verborgen?

Volg Marco V. tijdens deze citygame. Een drugscrimineel die Nederland overspoelde met zijn drugs en agressie tegen zijn concurrenten.
Je doel is duidelijk. Om Marco V te vinden, moet je zijn voorraad vinden. Dan kan hij nergens heen. Samen met je team ga je gewapend met een iPad en een koffer vol gadgets de stad in op zoek naar hints waar de voorraad kan zijn. Wie helpt Marco V. Hij of zij kan je een hint geven. Het is een race tegen de klok. Als Marco V. ontdekt dat je zijn voorraad zoekt, is het voorbij.
Zoek de locatie waar Marco V. zijn voorraad is en win!!

Zeer geschikt voor grote groepen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan je onderstaand formulier invullen. 

Ligging uitje

Deze Game kan in elke stad gespeeld worden met een minimaal aantal van 10 personen!

Leuk als personeelsuitje/ teamuitje/ bedrijfsuitje!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!