Uitjesbazen presenteert: buitenlucht

  • Uitjesbazen
  • 3 - 2500 personen
  • 19406
  • Beschrijving

Crazy 88 Deluxe Escape the City Wie is de Rat

Dé ideale bedrijfsuitjes in de lente. Prijswinnende concepten voor een ongelimiteerd aantal personen. 

Uitjesbazen pakt uit!

Het klagen over de kou is voorbij. De beestjes komen langzaam hun holletje weer uit. Net als wij. Terrassen stromen weer rustig aan vol en steden worden weer volop bezocht. De buitenlucht en de zon worden weer de energiegevers van de dag. Nog even wachten voordat we weer kunnen klagen over de warmte.  Maar nu eerst genieten van de perfecte omstandigheden. De beste manier hiervoor is natuurlijk, je raadt het al, een bedrijfsuitje van Uitjesbazen!

Crazy 88 DELUXE
Een knotsgekke city game Deluxe. Gepersonaliseerd en wel! Het draagt de naam Deluxe niet voor niets. Daarom is het ook te spelen voor iedereen. Opdrachten verschillen van niveaus: the rookie, the troublemaker, the daredevil and last but not least insane. Wat deze opdrachten zijn, houden we nog wel even geheim. De leukste Crazy 88’s komen namelijk voort uit spontane acties zonder enige voorbereiding. Net zoals het boeken van dit Crazy 88 Deluxe bedrijfsuitje!

Escape your city
Kies jouw favoriete stad. Los op tijd alle moorden op. Wie van de 10 verdachten heeft in jullie stad de sirenes laten loeien? Ga op onderzoek uit. Gewapend met een koffer vol bewijsmateriaal, een interactieve app en jullie eigen skills. Puzzel jezelf naar het motief en de verdachte, maar laat je niet op het verkeerde pad brengen. Vind hem op tijd, anders…

Wie is de Rat in jouw stad?
Een stadsspel vol sabotage, spanning en sensatie. Deze Wie is de Rat city game brengt het ergste in iemand naar boven. Rattenstreken van mensen die je eigenlijk vertrouwde. Maar alles is anders na deze Wie is de Mol ervaring. Tijdens de twee uur speeltijd scoren jullie zoveel mogelijk punten. De winnende groep gaat naar huis met de trofee. Ook rattenstreken worden voor één keer gewaardeerd met een presentje!

Andere veel geboekte bedrijfsuitjes:
In de buitenlucht is alles mogelijk: actieve, sportieve en ontspannen activiteiten. Andere veel geboekte bedrijfsuitjes zijn Hunters, The Highland Games en Out of the Box.

Prijs:
Vanaf €29,50 per persoon.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Je boekt het uitje op locatie naar keuze door heel Nederland of België. Jij bepaalt, Uitjesbazen komt naar jullie toe!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!