Trap Trap en Tuk Tuk

  • Uit in Zuid
  • 4 - 150 personen
  • 18261
  • Beschrijving

Dit is een uniek uitje, kom met zijn allen Brabant voor een gezellig dagje weg. Stap op de Tuk Tuk en rijd samen door de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch én maak hierna nog een mooie fietstocht op onze Tandems!

 

We ontvangen jullie graag op ons terras aan het water, hier kunnen jullie de dag beginnen met een lekker kopje thee & koffie met appeltaart. Vervolgens is het tijd om aan de Tuk Tuk Challenge te beginnen. Als jullie klaar zijn met de challenge is het tijd voor een pauze met een lunch om tot slot te gaan fietsen op onze Tandems! 

 

Aangekomen bij de start locatie stappen jullie op de Tuk Tuk. Op de Tuk Tuk tocht rij je een mooie route door de natuurrijke omgeving van de Biesbosch. Na de tocht kom je weer aan bij Fort Lunet, hier is er tijd voor een pauze op ons terras waar jullie kunnen genieten van lekker eten en drinken! 

 

Na de pauze is het tijd om te gaan fietsen op onze Tandems. Stap op de Tandem en maak je klaar voor een prachtige fietstocht, jullie komen langs echte Brabantse terrassen en rijden over mooie dijken.

 

Na de Tandemtocht ontvangen we jullie weer op ons echte Brabantse terras gelegen aan het water waar jullie nog even kunnen borrelen en/of dineren.

 

De Tuk Tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de Tuk Tuk is in het bezit van een geldig rijbewijs B en is minimaal 21 jaar.


Voorbeeldprogramma:
10:00 uur - Ontvangst met koffie/thee en appelgebak (excl.)
10.30 uur - Start GPS Mini Tuk Tuk Challenge 

12:30 uur - Einde GPS Mini Tuk Tuk Challenge 
13.00 uur - Pauze met lunch
14.00 uur - Start tandemtocht

16.30 uur - Terugkomst + Einde programma

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma en deze is aan te passen naar jouw wensen.
Ligging uitje
In de gemeente Geertruidenberg. Je vertrekt vanuit een van onze drie horecalocaties in Raamsdonksveer of in Geertruidenberg.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!