Toeren met onze mooie Lelijke Eendjes

  • Zin in een Feestje
  • 6 - 100 personen
  • 10523
  • Beschrijving

Tour de 2CV (Lelijk Eendje) arrangementen
Heeft u zin om eens lekker ouderwets te toeren in een 2CV al slingerend over de dijk langs De Maas!
Lekker rijden met het dakje open in een echte klassieker de Citroen 2CV. Ouderwets toeren door het prachtige Brabantse landschap, over smalle weggetjes, slingerende dijken, langs uitgestrekte weilanden en langgerekte rivieren. Evenals onze befaamde solextochten is dit natuurlijk nostalgie ten top. U rijdt in een groep met zijn vieren in een eigen eend.
 

2CV tour “Samenwerken doe je niet in je Een(d)tje” 
Een ontspannen en ludieke tour met de 2CV door Bourgondisch Brabant waarbij u met uw “tourteam” diverse fotovragen moet oplossen. Met onze mooie Lelijke Endjes tourt u o.a. over de dijk langs de Maas. Onze tourguide rijdt voorop om u de mooiste plekjes te laten zien.

Onderweg moet u echter uw ogen goed de kost geven om te speuren naar de diverse voorwerpen, gebouwen, beelden, landschappen enz. welke staan afgebeeld in uw roadboek. Bij elke afbeelding hoort een vraag waarop u samen met uw team het juiste antwoord moet proberen te vinden, de rode draad van deze vragen is “Brabant”.

Tijdens de tour wordt er een korte stop gemaakt waarbij u kunt wisselen van chauffeur zodat iedereen de kans krijgt deze authentieke oldtimer te besturen. 

Na het eerste deel van de tour (circa 1.15-1,5 uur) komt u bij de pauzeplaats waar u even de teamgeest  mag loslaten en samen met de rest van uw gezelschap van een lekker (alcoholvrij) drankje kunt genieten, binnen, of bij mooi weer op het gezellige terras van een unieke locatie. Voor het team dat het juiste antwoord weet te vinden is er aan het einde van de tour een leuke, toepasselijke attentie. Deze tour staat garant voor een heerlijke relaxte middag waarbij uiteraard ook veel gelachen kan worden.

De indeling is als volgt:
• Ontvangst in Nistelrode
• Uitleg en vertrek met de 2CV's (max. 4 personen per auto)
• U rijdt een fantastisch mooie route o.a. over de dijk langs de Maas. Onderweg maken we een stop waarbij u b.v. kunt kiezen uit:
Rondje Ravenstein
Rondje Keent
Rondje Oijense Brouwerij
Tour de France (met picknick)
Tour de Brasil (met Braziliaanse Samba Percussie)

Na de stop rijdt u in ongeveer 60 minuten weer terug naar Nistelrode. Onderweg kan er een aantal keer van chauffeur worden gewisseld.

Een scala aan activiteiten
Daarnaast bieden wij een groot aantal leuke en betaalbare activiteiten zoals op een authentieke solex door het prachtige Brabantse land, of in een stoere funbuggy door zand en modder? 
Of bezoek onze Escaperoom in combinatie met een uurtje gezellig bowlen. Maar ook Bubble Ball, Dodgebow, Kanovaren, Streetgolf en tal van andere activiteiten zijn mogelijk.
 
Wij kunnen gezelschappen handelen van 6 tot circa 100 personen.

Meer informatie of offerte? 

Vul voor een vrijblijvende offerte of uw vragen onderstaand aanvraagformulier in, of kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden op onze website:
www.zinineenfeestje.nl

Ligging uitje

Nistelrode (Noord Brabant) Voor uw bedrijfsuitjes/ teamuitjes/ personeelsuitjes!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!