The VR Room

  • The VR Room
  • 12 - 60 personen
  • 19434
  • Beschrijving

Een écht uniek bedrijfsuitje? Wees welkom bij The VR Room waar we de unieke en magische wereld van Virtual Reality voor iedereen toegankelijk gemaakt hebben. Virtual Reality als uitje is uniek, spannend maar ook laagdrempelig en geschikt voor jong & oud. Het zal een ervaring worden waar nog lang over zal worden nagepraat!

We bieden twee verschillende spel-arrangementen.

VR EscapeRoom
Strijd in kleine groepjes collega's tegen elkaar in een van de spannende en uitdagende VR EscapeRooms  (Wie is het snelste? Een perfecte teambuilding activiteit)

Play Experience
Bij de VR Play Experience heeft iedereen vrije keuze heeft uit een ruime selectie van Virtual Reality ervaringen en games. Collega's kijken via de grote schermen mee en zien precies hoe het eraan toe gaat. Hoe reageert je collega als 'ie op 300 meter hoogte over een smalle plank moet lopen?

Horeca bij de Proefzaak
Bij onze buren van de Proefzaak ben je voor of na je VR uitje van harte welkom voor hapjes, drankjes, borrels en snacks. We kunnen voorzien in alle wensen inclusief lunches en diner. 

Ligging uitje

The VR Room is gevestigd in een prachtig pand op het terrein van de historische Rijtuigenloods bij het station van Amersfoort. In onze high-tech VR Room stap je een futuristische ruimte binnen vol schermen, techniek en natuurlijk onze VR speelvelden.

Bij onze buren van de Proefzaak kun je voor en na je Virtual Reality ervaring terecht voor een hapje, drankje, borrel, lunch of diner. Bij lekker weer plof je in het zonnetje in de biertuin. De Proefzaak is groot genoeg voor grotere groepen en we kunnen de hele horeca tijdens je uitje of evenement verzorgen.

The VR Room Amersfoort is gevestigd op loopafstand van het station van Amersfoort en er is gratis parkeergelegenheid. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!