The Online Olympics

  • Businessgames
  • 8 - 1000 personen
  • 10676
  • Beschrijving

The Online Olympics
De deelnemers gaan de competitie aan in de Online Olympics. In deze virtual game komen ze veel verschillende nieuwe disciplines tegen die ze in teamverband gaan tackelen. Communicatie en samenwerking zijn hierbij van groot belang. Maar kunnen de teams zich aanpassen aan de complexiteit van een virtuele werkomgeving en de gewenste resultaten behalen?

Wat kun je verwachten?
De spelers gaan de competitie aan in de Online Olympics. In deze virtual game komen ze veel verschillende nieuwe disciplines tegen die ze in teamverband gaan tackelen. De teams stippelen een strategie uit en communiceren onderling via een digitaal platform om zo de hoogste score te behalen. En dat onder grote tijdsdruk! Welk team komt als eerste over de finishlijn?

Spelopzet
De deelnemers zijn verdeeld over virtuele teams, die elk uit 4 tot 5 atleten bestaan. Hierbij heeft ieder team zijn eigen WhatsApp Coach.
– Tijdens de openingsceremonie creëert én presenteert ieder team zijn eigen outfit
– Vervolgens kiezen de team, in willekeurige volgorde, 1 van de 12 (of minder) Olympische disciplines waaraan ze willen deelnemen. Hierbij kunt u denken aan: Digitale hindernisloop, Speed Typing, Bureau springconcours, Perfecte media-aandacht of s’ Werelds langste jureer competitie
– Deze sessie wordt afgesloten met een virtuele medaille-uitreiking waarbij de winnaars bekend worden gemaakt.

Learnings & Maatwerk
-Teams leren om besluitvaardiger te worden, te multitasken én om beter onder druk te werken.
-De verschillende disciplines kunnen uiteraard volledig worden aangepast naar uw wensen, leerdoelen en bedrijfsmerk.

Deze virtual game is geschikt voor 8 tot 1000 medewerkers per sessie. Wilt u uw team deze unieke game laten ervaren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ligging uitje

Dit virtuele programma kan in elk communicatieplatform gespeeld worden (o.a. MS Teams, Zoom en Google Meet).

Heel leuk als online personeelsuitje!  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!