The Holiday Game

  • Businessgames
  • 5 - 500 personen
  • 10760
  • Beschrijving

Tijdens de virtuele Holiday Game maken de deelnemers een feestelijke, interactieve reis langs verschillende feestdagen. Samen met de altijd vrolijke Holiday Spirit Holly chatbot en live game-facilitators reizen de deelnemers van Kerstmis naar de Ramandan en van het Chinese nieuwjaar tot aan Halloween. Elke feestdag is verbonden aan een uitdagende opdracht. Sommige opdrachten vragen de deelnemers om in actie te komen en creatief te zijn omtrent het feestelijke thema. Holiday Spirit Holly daagt in deze teambuilding de teams uit om samen te werken op afstand en goed te communiceren.

In virtuele teams van 3 tot 6 deelnemers strijden de teams samen met én tegen elkaar om zoveel mogelijk ‘Celebration points’ te verzamelen. Celebration points verdien je door de uiteenlopende opdrachten met je team te volbrengen. Van een teamfoto in de Braziliaanse Carnaval stijl, tot het herkennen van bekende kerstnummers die nét anders zijn gespeeld, tot aan nieuwe dingen leren over Hanukkah tijdens de jolige Hanukkah quiz. Gedurende de game staan de teams constant in contact met een persoonlijke coach die ze door het spel heen leidt.


Zowel de lay-out, de learnings en de opdrachten van de game kunnen volledig worden aangepast naar uw wensen, leerdoelen en bedrijfsmerk.


De opdrachten zijn ontworpen om jou en je collega’s een vreugdevolle dag te bezorgen. Daarnaast komen er belangrijke vaardigheden binnen het bedrijfsleven bij kijken zoals effectieve communicatie en probleemoplossend vermogen. De teams leren om snel beslissingen te nemen en onder druk te reageren en dit allemaal onder het genot van de beste feestnummers en veel gezelligheid!

Duur: in overleg, standaard programma is +/- twee uur

Prijs: varieert o.b.v. groepsgrootte en tijdsduur. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Ligging uitje

The Holiday Game is een virtuele teambuilding game die met elk online vergaderplatform gespeeld kan worden. Voorafgaand aan de game bieden wij een korte demo aan voor een kleine technische doorloop. Geschikt voor alle typen bedrijven en instellingen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!