The Big Picture

  • windshift CATALYST
  • 20 - 1000 personen
  • 10865
  • Beschrijving

In The Big Picture wordt een kunstwerk van ongekend formaat gemaakt. Teams werken aan afzonderlijke schilderijen die samen één geheel vormen. Het ontwerp hiervoor wordt vooraf in overleg gemaakt en is op basis van de doelen of kernwaarden van jullie bedrijf. 

Onze grafisch ontwerper maakt een ontwerp dat een afspiegeling is van jullie doelen, waarden, missie en visie. Op de dag zelf wordt dit door iedereen uitgebeeld en werkt zo aan een gezamenlijke toekomst. Het eindresultaat is een professioneel kunstwerk dat nog jaren lang bij jullie op kantoor tentoongesteld kan worden.

Voordat er echt geschilderd kan worden moeten de teams een strategie bepalen en doen ze opdrachten waarmee ze hun materialen kunnen verdienen. Daarna krijgen de teams al snel door dat ze niet hoeven te concurreren, maar dat onderling samenwerken tot het beste resultaat leidt. Ze moeten overleggen met de aansluitende canvassen om de juiste kleuren uit te kiezen voordat ze kunnen gaan mengen. Alle teams maken een klein onderdeel dat uitmaakt van de Big Picture. De canvassen worden verzameld en in één groot kunstwerk tentoongesteld. Tijdens de grote onthulling ziet iedereen voor het eerst het eindresultaat. 

Teambuilding effecten van The Big Picture
Een teambuilding programma moet vooral leuk en inspirerend zijn. Daarnaast is dit programma zo opgezet dat je meteen belangrijke vaardigheden traint. Voorbeelden hiervan zijn

 Empathie en inlevingsvermogen tussen collega's vergroten
√ Samenwerking tussen afdelingen versterken
√ De kracht van een gezamenlijk doel ervaren
 Project planning
√ Het stimuleren van creativiteit
√ Communicatiestrategie
√ Visualiseren van de toekomst

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

The Big Picture voeren we vrijwel overal uit: 

  • Bij een congres of vergaderlocatie
  • Op een bedrijfslocatie
  • In een fabriekshal
  • Op een sportterein of in een sporthal

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!