The Big Escape

  • JaTi
  • 8 - 200 personen
  • 10642
  • Beschrijving

Welkom bij The Big Escape, de grootste escape-game van Nederland. Deze 2,5 uur durende outdooractiviteit combineert opdrachten, raadsels en puzzels en test grondig jullie slimheid en creativiteit.

The Big Escape
Bij The Big Escape is de stad ingedeeld in 7 zones. Aan jullie de taak te ontsnappen door zoveel mogelijk van die zones te kraken met uitdagende opdrachten en puzzels. Je wandelt van opdracht naar opdracht en legt daarbij ca. 4 km af.

Escapecodes
Elk team van ca. 5 personen begint met zijn eigen ‘zone’ en bijbehorende opdracht. Elke opdracht is leuk en ingenieus. Hieronder een paar voorbeelden van de opdrachten die je te wachten staan:
- Se7en: zoek en ontrafel de code.
- The Gamemaster: Het prikbord van de Gamemaster. Hoe lossen we dat op?
- Rain: Wat is de magische code bij de regenpijp?
- Blind spot:  Een zone met vreemde symbolen. Hoe komen we daar uit?
- Photoshoot: Zoek de locaties waar de vreemde foto's zijn gemaakt.

Bonusopdrachten
Naast deze opdrachten zijn er ook nog diverse bonusopdrachten waarmee je punten kunt scoren. Dit zorgt voor een extra dimensie in het spel.

De winnaars
 Na afloop van het spel worden de scores en goede antwoorden bekendgemaakt door de GameMaster. Het winnende team krijgt een trofee en een prachtige prijs en er is voor iedereen een leuk aandenken aan The Big Escape.

Inclusief
- Begeleiding en instructie
- Prijstuitreiking
- Prijs voor het winnende team
- Aandenken voor alle deelnemers

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

We organiseren The Big Escape in de volgende steden: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Wageningen en Zwolle.

Daarnaast kunnen we het spel ook op iedere andere gewenste locatie verzorgen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!