Teamdiscovery

  • PBN
  • 10 - 100 personen
  • 10897
  • Beschrijving

Ontdek de kracht in jouw team, leer je collega's beter kennen en waarderen. Welke collega neemt initiatief? Wie zorgt er dat de deadlines gehaald worden?

Tijdens de Teamdiscovery gaan we op zoek naar de verschillende rollen in jullie team en hoe je deze optimaal kunt benutten op de werkvloer. Door middel van verschillende activiteiten leer je effectief samenwerken. Je ontdekt talenten van je collega's en gaat deze waarderen. Ook kom je te weten wat jouw bijdrage voor een goede samenwerking aan het team is. 

Beter samenwerken begint bij beter kennismaken. In deze training staat het écht leren kennen van je collega's centraal.  Wij geloven dat je een groter leereffect bereikt als je mensen laat ervaren wat voor rollen er binnen een team te vervullen zijn. Daarom kiezen we voor oefeningen die als metafoor dienen voor de praktijksituatie, learning by doing. Elke activiteit wordt afgesloten met een feedback- en feedforward moment. Om te zorgen dat iedereen zich maximaal uitgenodigd voelt om te dragen in de feedback momenten gebruiken wie hier telkens een nieuwe vorm voor en gebruiken we tools om vooral zelf te evalueren.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje
De Teamdiscovery kan op verschillende locaties plaatsvinden, onder andere op:

- Forteiland IJmuiden. Een Unesco monument dat volledig is ingericht voor vergaderingen en teamtrainingen.
- Paviljoen Nova Zembla. Een eigen paviljoen met privéstrand in nationaal park Kennemerduinen. Het paviljoen biedt een groot aanbod van team- en hoogte oefeningen.
- Adventure Hill, Belgische Ardennen.  Een prachtige privélocatie midden in de bossen. Ingericht voor totaalprogramma's met meetings, oefeningen en volledige catering.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!