Team Energizers | Vol energie samen richting de toekomst

  • Summit Events
  • 50 - 750 personen
  • 19416
  • Beschrijving

Energize Your Team! (Indoor & Outdoor)

De leukste ‘Energizers’ om je team mee op te laden…

Eindelijk gaat de wereld weer open, eindelijk kunnen en mogen we weer bij elkaar komen. Eindelijk kunnen we 'weer' gewoon toekomstplannen gaan maken. Alleen moet dan iedereen wel eerst het gevoel van alleen thuis zitten en werken kwijtraken. We moeten weer het groepsgevoel krijgen en versterken. En we moeten weer allemaal nieuwe energie op doen om weer op volle kracht de komende tijd te kunnen werken...Hoe we dat voor elkaar krijgen? Met onze energizers...

Verras jouw collega's met originele activiteiten, ga samen lachen om vervolgens het jaar vol energie richting de toekomst te gaan...

Wat is een energizer?
Een energizer is een korte actieve teamactiviteit die bij ons meestal tussen de 30 en 60 minuten duurt.
Het draait hierbij om activiteiten die gasten vooraf niet verwachten, plezier maken en lachen.

Online en offline
Wij hebben energizers die tijdens live events georganiseerd kunnen worden, maar mocht jullie organisatie nog veel online doen, dan hebben we ook opties voor online evenementen. Wij adviseren je graag hoe je er voor kan zorgen dat het publiek online er bij blijft en ook na een online sessie enthousiast de computer afsluit...

Wanneer organiseer je een energizer?
Energizers zijn op allerlei momenten en voor allerei soorten evenementen geschikt. Van een kick-off meeting tot een sales meeting tot een standaard bedrijfsuitje of kerstfeest.

Wij adviseren altijd energizers te organiseren op die momenten dat het extra energie gewenst is of om het ijs te breken. Dus bijvoorbeeld aan het begin van de vergadering of juist aan het einde van de dag.

Maar energizers zijn ook heel geschikt voor een ochtendsessie na een feestavond. Zeker nu met corona. Feestavonden lijken misschien te stoppen om 00.00 uur, maar dat hoeft niet. Om 7.00/8.00 uur 's ochtends kunnen we gewoon verder met een echte 'Morning Disco' inclusief DJ, Glowsticks, dansvloer, etc.

Wat voor energizers organiseren jullie
Er zijn vele energizers mogelijk, maar wij geven de voorkeur aan (licht) actieve sessies zoals:

  • A Sunrise Disco Party
  • Silent Disco Hit Bingo
  • Boxing clinic
  • Haka clinic
  • En meer...

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Wij organiseren energizers door heel Nederland, maar ook in het buitenland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!