Survive the Never Never ( In- & outdoor)

  • AUSsie TeamPlay
  • 6 - 63 personen
  • 11088
  • Beschrijving

Een uitdagend teamspel met een verhaal. Neergestort! Tijdens een rondvlucht over de Never Never, de outback van Australie, ging het fout. Gelukkig heeft iedereen de klap overleefd, behalve de radio. Dus zonder hulp van buiten ben je volledig op elkaar aangewezen.

Om te ontsnappen uit die woestenij staan je pittige Down Under uitdagingen te wachten. Kleine teams binden tegelijk de strijd aan op 10 onderdelen. Een energieke mix van originele doe-opdrachten en breinkrakers. Alleen ben je kansloos… alleen als team overwin je de Never Never!

Welk team heeft het snelste een noodsignaal klaar, is met levende have het moeras overgestoken, heeft water gehaald, met boemerangs op kangoeroes gejaagd, een hengelconstructie gemaakt, de meeste vissen gevangen en een vuur gemaakt met firesticks? Hou de moreel hoog met een ludiek spijkerbalansspel en hoefijzer werpen. Als de nacht is gevallen, stuit je op de mijnen van Coober Pedy. Het einde van de beproeving is in zicht. Nu alleen nog in het donker de mijnschachten ontwijken.

Uitdagende game met een hoge fun-factor, een combinatie van competitie, vindingrijkheid en teamwork.

Alleen met teamwork overwin je de Never Never!    

N.B. Boemerang jacht en vuurspel worden vervangen door CornHole bij beperkte ruimte, indoor of als je dat liever wilt.

Karakter van de activiteiten: 
Actief, niet sportief. Met het accent op inzicht en tactiek. 

De Corona-richtlijnen worden uiteraard gehanteerd. 
Worden de corona-maatregelen zo aangescherpt dat het teamuitje niet kan doorgaan, dan annuleren of verplaatsen we het uitje kosteloos.

Regen, kou?
Kan geheel of gedeeltelijk indoor, we raadplegen per onderdeel de Buienradar. No worries.

Tijdsduur
3 uur. Het programma kan worden ingekort of uitgebreid met andere Down Under Activities of andere leuke activiteiten zoals AboArt TeamPainting.

Catering
Uiteraard is het mogelijk om af te sluiten met een etentje, het is ook zelfs mogelijk om in stijl te blijven met een Australische BBQ met krokodil en kangoeroe!

Prijzen
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over dit leuke teamuitje het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Meerdere bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie in heel NL, zelfs bij uw bedrijf. Kan indoor en outdoor.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!