Spring Down Under

  • AUSsie TeamPlay
  • 6 - 63 personen
  • 19236
  • Beschrijving

Lentekriebels? Leef ze uit, go Down Under!  Lekker stoer, beetje stout en vreselijk leuk. 
AUSsie Teamplay, boordevol uitdagende activiteiten met als rode draad Australie. Teambuilding, spanning, uitdaging en plezier! Een Down Under Experience waarover men nog lang zal napraten. Versterk op een leuke ongedwongen manier de samenwerking en het teamgevoel.

Survive the Never Never: Neergestort. Alleen als team ontsnap je de outback. 
Pioneers Quest: Beleef het avontuur van de kolonisten van OZ. Heb jij de Ozzietude?
Toss & Throw: Be the BOSS of the TOSS! Tactische en zeer verslavende teamspelen. Kies er een paar uit of doe ze allemaal.
Boomerang Games: Je gooit … hij draait … en draait ...
Wervelende jacht met boemerangs.
AboArt TeamPainting: Verwoord als team je eigen verhaal op grote grasdoeken met de artistieke schrijfkunst van de Aboriginals.
Down Under Activities: Kies uit een aantal pittige Down Under uitdagingen als break.

Get the Aussie fever!!  Als break of bedrijfsuitje, als vrijgezellenuitje of familieuitje… plezier gegarandeerd!!  De games zijn voor iedereen toegankelijk. Niet sportief, wel actief. Door het teamverband kan je zo actief zijn als je zelf wilt.

Regen, kou? Gaan we indoor, of bieden we een alternatief. No worries.

Ligging uitje

Heel NL. Meerdere schitterende bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie. Alle Aussie TeamPlay activiteiten kunnen op iedere geschikte locatie in NL. Ook bij uw bedrijf of bij iemand thuis.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!