Spannende en uitdagende Escape Rooms

  • Backspace Escape Rooms
  • 2 - 50 personen
  • 11100
  • Beschrijving

Elk van onze escape rooms is een echte beleving. Stap binnen in een andere wereld. Denk logisch na, wees slim, ben creatief en werk vooral goed samen. 

We hebben 4 verschillende escape rooms die geschikt zijn voor bedrijfsuitjes. De Black Box is een perfecte keus voor teambuilding. Deze escape room kan gespeeld worden door groepen tussen de 7 en 24 personen. Alleen door samen te werken zijn de puzzels in deze escape room op te lossen. De Black Box kan namelijk alleen geactiveerd worden door een perfect team. Zijn jullie het team waar we naar zoeken? 

Of zijn jullie juist competitief ingesteld? Speel dan onze Mindcrime Battle! In twee teams van maximaal 6 strijden jullie tegen elkaar. Welk team weet als eerste, en met de minste hints te ontsnappen? De Mindcrime escape room kan ook met één team van 6 personen gespeeld worden. Ook onze Sherlock Holmes en Oriënt Express kunnen met 6 personen worden gespeeld. 

Het bedrijfsuitje uitbreiden met een lunch, diner of borrel? Het kan allemaal! Ook kan je bij ons vergaderen. Of laat jullie escape room ervaring analyseren door een bedrijfscoach. Er is van alles mogelijk! Neem contact op en ontvang een offerte!

Ligging uitje

Backspace escape room ligt in Amsterdam West. We zijn eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. We zitten vlakbij station Amsterdam Sloterdijk en op 2 minuten rijden van de A10. De auto is naast ons gebouw gratis te parkeren.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!