Sloepengame puzzeltocht Amsterdam

  • ABC Events
  • 18 - 200 personen
  • 12719
  • Beschrijving

Een puzzeltocht door de grachten van Amsterdam, dat is nog eens een andere manier om de stad te verkennen dit voorjaar! Los de raadsels van onze hoofdstad samen met uw gezelschap op, en geniet ondertussen van de mooiste plekjes. ABC Events organiseert een spannende sloepentocht door de grachten van Amsterdam. De tocht is tevens een game, waarbij de deelnemers verschillende puzzels moeten oplossen. Uiteraard krijgt u bij uw puzzeltocht de instructies van onze begeleider. Hoe dient men te varen met onze boten en wat zijn de regels op het water.

Na de eerste bedieningsinstructies, kunt u veilig het water op. Overigens moet u niet denken dat dat ingewikkeld is: de boot is met 1 hand te besturen. Een vaarbewijs is hiervoor niet nodig!

De sloepengame kan op twee manieren worden gespeeld. Gaat u liever in een grote sloep de grachten door waarbij u de puzzelopdrachten vervult tijdens het varen? Geef u dan op voor de Sloepengame en vaar samen met uw gezelschap door Amsterdam, los hierbij de vraagstukken op maar geniet vooral van de ambiance aan boord van de sloep.

Wilt u liever een wat actievere tocht? Vraag dan de Sloepengame Puzzeltocht aan! Bij deze game is het de bedoeling dat u in teams strijdt, met meerdere (kleine) sloepen. Onderweg zult u meerdere keren aanmeren om ook aan wal verschillende opdrachten te volbrengen. Bij beide games zal het team dat de meeste opdrachten tot een succes heeft gebracht naar huis gaan met een leuke prijs!

Vul voor meer informatie over deze citygame of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Amsterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!