Retraite, mindfulness en mediteren

 • Didie Retreats
 • 10 - 100 personen
 • 20640
 • Beschrijving

Op retraite met je team en zoek je een organisatie die het voor je regelt? Wij helpen je graag met persoonlijke retraites voor je gehele bedrijf. Of je nu met twee personen of een complete groep op retraite wil, aandacht voor jouw team en een waardevolle ervaring staan voorop. Ga daarom met je team een dag of weekend op retraite in Nederland of een andere plek in Europa. Zo ervaar je hoe zinvol het kan zijn om elkaar vanuit rust en eenvoud te ontmoeten in een omgeving die inspireert.

Samen op retraite met je bedrijf is een geweldige ervaring, origineel en betekenisvol.

Niet zweverig, maar eigentijds op retraite
Tijdens een bedrijfsretraite krijg je praktische handvaten om elke dag toe te passen, ook als mensen niet werken. Tijdens een retraite werkt iedereen vanuit bewustzijn aan een rustige ademhaling en mentale balans. En daarin is iedereen gelijk. Ook de teachings van de ervaren leraar dragen bij aan deze houding in de groep. Geen vage dingen of zweverige bedoelingen. De retraite biedt oefeningen en inzichten waar iedereen iets aan heeft. Je wil iets moois ervaren met jouw mensen die een druk dagelijks leven hebben en (nog) niet bekend zijn met mediteren of mindful leven. Je gaat de verbinding tussen de mensen en je teams versterken op basis van gelijkwaardigheid.

Hoe ziet een bedrijfsretraite eruit?
Retraites voor bedrijven zijn voor iedereen te volgen. Je volgt een eigentijds programma dat effectief is voor je hele team. De retraite kan uit één of meerdere dagen bestaan. Ook is het mogelijk om met het team te overnachten tijdens de retraite. Dat kunnen we naar eigen wensen invullen al naar gelang de tijdsduur van de retraite en de grootte van het team. Ook bespreken we of je de retraite met je bedrijf geheel in stilte wil houden (erg mooi!) of dat je de afwisseling zoekt van stilte en praten.

Voorbeeld van een dagprogramma:

 • Vanaf 9.45 uur inloop
 • Start retraite programma om 10.00 uur met kennismaking en inleiding
 • 10.30 uur meditatieve oefeningen
 • 11.45 uur pauze met koffie, thee en lekkers
 • 12.00 uur meditatieve oefeningen
 • Middag break met gezonde, smakelijke lunch
 • 13.30 uur mindful wandelen (buiten) en bewegen
 • 15.00 uur pauze met thee
 • 15.15 uur adem sessies en flow oefeningen
 • 16.15 uur kennisoverdacht en nabespreken
 • Einde programma rond 17.00 uur

Wat heb je aan een team retreat?
De ervaring is voor iedereen anders. Toch is er vaak een universeel gevoel van rust, vertraging en herontdekken van het gevoel. Mensen voelen dat ze zichzelf mogen zijn en ertoe doen. Op die manier ontstaat ruimte voor de positieve basis energie in hun lichaam. Vaak is er een gevoel van verfrissende leegte in het hoofd. Soms ook de gewaarwording van onrust die nog in het lichaam zit. In enkele gevallen is dat voor retraite deelnemers aanleiding om in hun dagelijkse leven te gaan mediteren en meer rustmomenten in te bouwen. Deze positieve bewustwording draagt bij aan de mentale balans op korte en lange termijn.

Met je baas mediteren voor iedereen geschikt?
Ja, de retraites zijn juist zo opgezet dat iedereen zich prettig voelt. En mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan is er altijd de aanwezigheid van een deskundige en ervaren retraite leraar. Daardoor wordt iedereen op hun gemak gesteld en hoeven zij niet voorbij te gaan aan hun persoonlijke grenzen. Tijdens de retraites heerst een sfeer van thuiskomen, veiligheid en openheid.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

De retraites vinden plaats op een locatie die past bij jouw team en reistijd. Ook is de plek geschikt voor een fijne ervaring, de groepsgrootte en het aantal dagen dat je op retraite wil. Zo organiseren we retraites voor bedrijven op prachtig gelegen boerderijen en eigentijdse kloosters. Ook is er de mogelijkheid te verblijven op verrassende historische locaties of stille natuurhuizen in het bos en nabij zee. We hebben een groot netwerk met locaties door heel Nederland en België dus we kunnen je tijdig voorzien van een compleet verzorgd, goed programma op een perfecte locatie. Verder organiseren we retraites in Frankrijk dichtbij een oorspronkelijk mindfulness klooster en andere Europese bestemmingen. Daarom behoort een bedrijfsretraite in het buitenland ook tot je mogelijkheden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!