Reis om de Wereld in vijf spelen

  • First Choice Events
  • 8 - 140 personen
  • 10875
  • Beschrijving
Met het spelprogramma ‘Reis om de wereld in 5 spelen’ maakt u kennis met een vijftal mooie internationale spelen. U kunt kiezen voor het standaardprogramma van 4 of 5 spelen met finale, of zelf een programma samenstellen, met keuze uit 12 spelen. De spelen zijn competitief en kunnen varieren  van intensief tot relax. We helpen u graag met het samenstellen van een bij uw gezelschap passend programma! 

Over het spelprogramma 
Deze wereldreis bestaat uit 4of 5 spelronden en een finale-onderdeel. Er wordt gespeeld in teams van plm 8 personen. Na 25 minuten speeltijd wordt steeds een sein gegeven, waarna de teams (in 5 min.) van spel en tegenstander wisselen. 

Halverwege het programma is er een pauze met een hapje en een drankje. Na het finalespel tussen de twee best scorende teams eindigt het programma rond 17.00 uur met een feestelijke prijsuitreiking aan het winnende team. 

Professionele begeleiding èn goed verzekerd!
Onze spelbegeleiders hebben behalve een passie voor spel ook een scherp oog voor organisatie, veiligheid en het voorkomen van blessures. Voor het geval er toch iets mocht misgaan hebben we een aansprakelijkheidsverzekering materiële- en letselschade (Interpolis). Deze is bij de prijs inbegrepen.

Extra opties horeca en meer:
- Lunch
- TapasQ
- DJ, workshops
- Kampvuur
- Overnachting in tipi’s met hot-tub etc. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.
Ligging uitje
De spelen kunnen in principe overal in Nederland en Vlaanderen worden gehouden. Als u het wilt is Hawai of Dubai ook bespreekbaar, het zijn tenslotte wereldspelen!

We spelen in stadsparken, bij natuurgebieden (Staatsbosbeheer), op evenemententerreinen, bij conferentieoorden, aan het strand en bij de boer.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!