"Quad" Teambuilding

  • Watergoed
  • 8 - 200 personen
  • 10904
  • Beschrijving

Unieke teambuilding! 

Quad Teambuilding

Quadrijden doen we natuurlijk op ons eigen prachtige terrein met banen in diverse disciplines; snelheid en behendigheid. Op de snelheidsbaan rijden we met de 125cc quads door het zand. Op het behendigheidsparcours staan de 350cc quads voor je klaar. Het parcours dient zonder fouten te worden afgelegd. Bij de banen is een overdekt basiskamp voor de briefing en om te pauzeren.

Tussen de activiteiten door is het uiteraard mogelijk om een break in te lassen, wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden.

 

Quadvlot bouwen

De groep wordt op het strand in 2 kleinere groepen verdeeld. Ieder team krijgt de opdracht om een vlot te bouwen van de geleverde materialen dat sterk genoeg is om het hele team inclusief 1 quad over het water naar de overkant van de plas te varen. De materialen bestaan uit grote tonnen, balken, spanbanden en touw. Een bijgeleverde bouwtekening geldt als leidraad. De groep gaat taken verdelen, materiaal checken en overleggen wat de beste aanpak is. Nadat de vlotten klaar zijn worden deze gecheckt door de instructeur.

Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of het diner. 

 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!


Ligging uitje
Evenementenlocatie Watergoed Valburg is centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Makkelijk bereikbaar vanaf de A15 en A50.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!