PubQuiz: De leukste en meest veelzijdige

 • Uitjes en Eten
 • 15 - 500 personen
 • 10584
 • Beschrijving

Ben je op zoek naar de leukste en meest afwisselende Pubquiz? Nu ook Corona-proof of kies voor de Online PubQuiz!

Vol enthousiasme vernieuwen en verbeteren wij van Uitjes en Eten telkens weer onze super leuke PubQuiz.

Super gezellige avond en ontspannen teamspel in pub sfeer. De Uitjes en Eten Pubquiz is een afwisseling van muziek, film, reclame, luister en kijkvragen met daarnaast uitdagende en hilarische pub spelen. Jullie vervelen je geen moment. Ontspanning en plezier gegarandeerd.

Recensies
Klanten die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld een 9,1! uit ruim 350+ recensies! Benieuwd naar alle recensies? Bekijk alle recensies op: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/uitjeseneten-nl/


Wat is de Pubquiz ?

 • Kennis, muziek, doe, denk en plezierspelen in een pub sfeer
 • Spetterende afwisselende teamspelen
 • Een gezellige avond voor iedereen
 • Een geweldige quizmaster van Uitjes en Eten
 • De Pubquiz Trofee voor het winnende team


Omschrijving programma
 
De quizmaster van Uitjes en Eten ontvangt u in een gezellige pubsfeer. Teams van 5 tot 7 personen gaan de pub battle met elkaar aan. De PubQuiz is een afwisseling van vele doe- en denk vragen en opdrachten. Niet alleen zitten jullie aan tafel met jullie team, ook in de zaal zijn er uitdagende en hilarische spelen. De PubQuiz wordt gepresenteerd op een groot beeldscherm. Het is een quiz waar iedereen aan mee kan doen. Tijdens de Pubquiz wordt het geheugen getest en staat vooral samenwerking en plezier voorop. Welk team kan ook nog goed samenwerken en weet de meeste antwoorden? Het winnende team neemt de PubQuiz Trofee mee naar huis!

Het Pubquiz uitje kan zowel met als zonder catering geboekt worden.


Voorbeeld programma indeling 

Alle tijden zijn flexibel en passen wij waar mogelijk naar uw wensen aan. 

17.00 - 17.30 Ontvangst 
17.30 - 18.15 Eerste ronde PubQuiz
18.15 - 18.45 Voorgerecht 
18.45 - 19.45 Tweede ronde PubQuiz
19.45 - 20.30 Hoofdgerecht 
20.30 - 21.15 Laatste ronde PubQuiz
21.15 - 22.00 Nagerecht en de prijsuitreiking

Inclusief

 • Professionele begeleiding gedurende de gehele dag
 • Gebruik van alle benodigde materialen
 • USB met alle gemaakte foto’s
 • Trofee voor winnende team

Aantal personen        Totaal prijs
15 tot 20                      € 77,45 p.p. incl. BTW
21 tot 35                      € 74,40 p.p. incl. BTW
36 tot 50                     € 69,60 p.p. incl. BTW
50 of meer?                Op maat

Wel de PubQuiz, maar geen 3 gangen diner? Geen probleem, vraag alsnog een offerte aan en geef het even aan in de opmerkingen.

Ligging uitje

Elke stad in Nederland en Belgie! Zoals: Apeldoorn, Appingedam, Arnhem, Assen, Bergen aan Zee, Bergen op Zoom, Bergen,Brabant, Breda, Breille, Camperduin, Castricum, Delft, Den Bosch, Den Helder, Deventer, Doetinchem, Doorn, Dordrecht, Drachten, Ede, Egmond aan Zee, Eindhoven, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Franeker, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerhugowaard, Hilversum, Hoek van Holland, Hollandse Biesbosch, Hoorn, Kampen, Lage Bergse Bos, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Monnickendam, Naarden, Nijmegen, Noordwijk, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Petten, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Scheveningen, Schoorl, Sneek, Spaarnwoude, Tiel, Tilburg, Twiske, Uden, Utrecht, Venlo, Vierhouten, Vlissingen, Volendam, Wageningen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Zaandam, Zandvoort, Zutphen, Zwolle en in alle andere steden van Nederland! Leuk als personeelsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teamuitstapje

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!