Pubquiz

  • Bossche Locals
  • 10 - 70 personen
  • 18314
  • Beschrijving

Met vijf unieke quizzen kunnen wij je avond geheel vullen naar wens. We hebben verschillende presentatoren waaruit een keuze wordt gemaakt. Wil je lachen gieren en brullen of wil je serieus te werk gaan? Jullie bepalen aan de hand van de inhoud en de keuze van presentator zelf het verloop.

Met vijf unieke quizzen kunnen wij je avond geheel vullen naar wens.

Optie 1: Oeteldonk
Optie 2: Den Bosch
Optie 3: Algemeen
Optie 4: Food & Drinks
Optie 5: Top 2000

We hebben verschillende presentatoren waaruit een keuze wordt gemaakt. Wil je lachen gieren en brullen of wil je serieus te werk gaan? Jullie bepalen aan de hand van de inhoud en de keuze van presentator zelf het verloop.

Staat ondanks de keuze uit de vijf quizzen niet de quiz bij die jij graag zou willen? Dan maken wij met jou samen de pubquiz op maat. Over jouw bedrijf? Over je collega's, over...? Laat het ons weten.

Vul voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Bossche locals maakt voornamelijk gebruik van drie verschillende huiskamers in het hartje van 's-Hertogenbosch. 
De drie huiskamers van de Bossche Locals bevinden zich alle drie In de gezelligste straat van Nederland. Alle drie bieden een unieke ambiance met daarbij passende culinaire invulling op niveau.

Op slechts 10 minuten van het station, 2 minuten vanaf de parkeergarage en 1 minuten vanaf de parade waar de bus stopt vind je de gezelligste straat van Nederland, de Korte Putstraat. Leuks als teamuitje/ personeelsuitje enz.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!