Pitch & Putt Golf, Boogschieten en nog veel meer

  • Pitch & Putt Esonstad
  • 2 - 500 personen
  • 10980
  • Beschrijving

Teamuitje, bedrijfsuitje of brainstorm? De boog kan niet altijd gespannen zijn en door gezellig samen te golfen, leer je je collega's eens op een andere manier kennen. Iedereen zal plezier beleven aan het spel, want iedereen kan het! Speel 9 of 18 holes Pitch & Putt Golf of kies voor 9 holes Footgolf! Naast deze golfactiviteiten bieden we nog veel meer......

Breid het uitje uit met een barbecue, buffet, borrel of een lunch en alsof dat nog niet genoeg is kan er natuurlijk ook een verblijf geboekt worden op Landal Esonstad in een vakantiewoning of op de camping.

Naast golf kan er ook gekozen worden uit diverse andere activiteiten zoals bijvoorbeeld: Outdoor Boogschieten, Powerkiten, Outdoor Lasergame,Wadlopen met gids, Suppen of kies voor een heerlijke rondvaart op het Lauwersmeer met Boswachter om zo van alles te weten te komen over dit prachtige gebied.


Vertel ons uw wensen en wij zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring waar het team nog lang de vruchten van plukt.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. 

Ligging uitje
Pitch & Putt Esonstad ligt aan het Lauwersmeersgebied, vanaf de baan heb je dan ook een spectaculair uitzicht over het Lauwersmeer. Midden in de natuur op de grens van Friesland & Groningen naast de Waddenzee is het voor elk gezelschap genieten. Kortom; een prachtige locatie vol mogelijkheden en faciliteiten waaronder een groot Indoorspeelparadijs, diverse restaurants, 217 verhuurbare woningen, 129 campingplekken en anno 2021 een directe vaarroute naar Dokkum vanaf Pitch & Putt Esonstad.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!