Pioneers Quest (in- & outdoor)

  • AUSsie TeamPlay
  • 4 - 36 personen
  • 11089
  • Beschrijving

Een tactisch teamspel met een verhaal. Beleef het avontuur van de eerste pioniers om een nieuw bestaan op te bouwen in Australie. Kleine teams binden tegelijk de strijd aan op 10 onderdelen. Een energieke mix van originele doe-opdrachten met lastige breinkrakers.

Originele uitdagingen staan de teams te wachten. Eerst een telegram verzenden dat je de boottocht hebt overleefd. Voordat je uit de havenstad vertrekt naar het land dat je blind hebt gekocht, wordt je gewaarschuwd voor de gevaren in dit woeste land. 

Op weg naar je eigen stuk land probeer je veilig de billabong te doorkruizen, waarbij je geheugen en oplettendheid danig op de proef worden gesteld. Als je bijna bent aangekomen blijkt de brug grotendeels te zijn weggespoeld en moet je met een paar planken over de overgebleven brugpijlers zien over te steken. 

Eenmaal ‘thuis’ aangekomen start het echte werk met ploegen en een waterloop bouwen met wat goten en bamboepalen. Wie heeft als eerste zijn billy gevuld? 

Beetje gesettled? Tijd voor een ludiek feest met de buren om de onderlinge band te versterken met pleebril tossen, vis hoepelen, hoefijzer ringen en lasso werpen. 

Een tactische game met een hoge fun-factor, een beproeving vol actie, competitie, teamwork, inventiviteit, behendigheid en strategie.  Welk team heeft de Ozzitude en sprokkelt de meeste punten bij elkaar?    

Voor iedereen toegankelijk. 
Niet sportief, wel actief, met het accent op inzicht en tactiek. 

De Corona-richtlijnen worden uiteraard gehanteerd. 
Worden de corona-maatregelen aangescherpt dat het teamuitje niet kan doorgaan, dan annuleren of verplaatsen we het uitje kosteloos.

 Regen, kou?
Kan geheel of gedeeltelijk indoor, we raadplegen per onderdeel de Buienradar. No worries. 

Tijdsduur 
3 uur. Het programma kan worden ingekort of uitgebreid met andere Down Under Activities.

Prijzen
Vul voor meer informatie over dit teamuitje/ bedrijfsuitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Meerdere bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie in heel NL, zelfs bij uw bedrijf. Kan indoor en outdoor.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!