Party on Ice IJsspelen Museumplein Amsterdam

  • Be Event Group - Amsterdam
  • 10 - 200 personen
  • 12809
  • Beschrijving

Vrolijk je winteruitje op met een leuke teambuilding activiteit op het ijs! Door de prachtige aankleding heerst er een echte winterse sfeer op de ijsbaan, en na de activiteit kunnen jullie in één keer door naar het aangelegen restaurant voor een Hollandse stamppot, Franse kaasfondue, of een ander winters gerecht!

De ijsspelen hebben een ontspannen en ludiek karakter waarbij onderlinge samenwerking centraal staat. De ijsspelen bestaan uit een roulatie en/of wisselprogramma van de onderstaande activiteiten en kunnen uitgevoerd worden in hartje Amsterdam.

Party on Ice games:
Prikslee race
Je probeert zo snel mogelijk een parcours af te leggen over het ijs met een Oer-Hollandsche prikslee. We doen één tegen één duels tussen de verschillende teams. Hou je slee recht, maak zoveel mogelijk snelheid, en let op je techniek in de bocht, dan win je dit onderdeel zeker!

Human Icebowling
Je neemt een slee, een persoon en een tiental kegels. Dit zijn de ingrediënten voor het lachwekkende human icebowling! Plaats de menselijke torpedo op de slee en vuur haar of hem af richting de kegels! Maakt jouw team de strike?

Human Curling
Curling zoals hierboven beschreven, maar dan met levende curlingstenen! Met je team probeer je jouw collega op een rubberband zo dicht mogelijk bij het midden van het huis te krijgen.

Jeu d´Ice of ijssjoelen
De populaire Franse volkssport, maar dan in een nieuw jasje, op het ijs! Je neemt een speciale Jeu d'Ice veger en pucks in diverse kleuren. De afslag van de but volgt waarna de strijd losbarst. Het is het de bedoeling de pucks van jouw team zo dicht mogelijk bij de but te krijgen. Stoot jij de pucks van de tegenpartij uit de baan en ontpop jij je tot een ware Tireur of zal je uitgeroepen worden tot Pointeur van de dag? Spelen we het ijssjoelen, dan wordt het een tactisch spelletje sjoelen. Met een veger moet je de sjoelstenen/pucks door de cijfergaten zien te krijgen. Maar we schuiven om de beurt. Voorkom dus dat de steen van de tegenstander door het scoregat gaat. Dat kost je punten.

Fun Curling (optioneel)

Je hebt het vast weleens op tv gezien, die Olympische teamsport met de steen en de “boener”. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van jouw stenen dichter bij het centrum van het huis(baan met cirkels) te krijgen dan de tegenstander. We leren je eerst de basistechniek van het curlen en gaan hiermee oefenen, waarna een heuse competitie gehouden wordt gehouden. Speciaal voor deze baan hebben we aangepaste curlingstenen, de op maat gemaakte Fun Curling 'stenen'.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offferte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Museumplein @ Amsterdam Wauw! Wat een prachtige locatie is dit voor jullie winter-uitje! Vanaf deze openlucht-ijsbaan hebben jullie een fantastisch uitzicht op de beroemde Amsterdamse musea en het concertgebouw. Door de prachtige aankleding heerst er een echte winterse sfeer op de ijsbaan, en na jullie activiteit kunnen jullie in één keer door naar het aangelegen restaurant voor een Hollandse stamppot, Franse kaasfondue, óf een ander winters gerecht!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!