Over Smartlappen en Pikketanissies!

  • Top Tours
  • 10 - 500 personen
  • 10487
  • Beschrijving

Een leuke dag in Amsterdam die start met een hilarische Smartlappen workshop in een typisch Amsterdams café. Vervolgens wordt u met uw team opgehaald door de gids die u meeneemt voor een rondleiding door Amsterdam. Vervolgens wordt de dag afgesloten met een heerlijk diner in één van de populaire restaurants van Amsterdam!

16.30 uur – 18.00 uur Smartlappen Workshop
De Smartlappen Workshop is hét populairste uitje van Amsterdam. Onder leiding van een échte accordeonist gaat u tijdens deze humoristische workshop wereldberoemde levensliederen zingen. Onze muzikanten hebben jarenlange ervaring met het spelen van de beroemde smartlappen. De deelnemers zullen dan ook snel de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en op een ludieke wijze kennismaken met de vele liederen uit het repertoire. Alle gasten krijgen een mooi tekstboekje waarin meer dan veertig ‘beruchte’ smartlappen te vinden zijn.

18.00 uur – 19.30 uur Stadstour Highlights 
Een boeiende en informatieve stadstocht door het oudste deel van onze hoofdstad. Ontdek de meest indrukwekkende plekken van Amsterdam met haar vele hoogtepunten zoals het Paleis op de Dam, de Nieuwmarkt, het Rembrandtplein, het Centraal Station, de Stadswallen en de Grachtengordel. Een deskundige gids vertelt over het ontstaan van Amsterdam, historische gebouwen en monumenten, mysterieuze beeldhouwwerken, verborgen kerken, legendes uit vervlogen tijden en het beroemde Amsterdamse Chinatown. Ook kunnen we optioneel tijdens deze tour een bezoek brengen aan de Rosse Buurt. De gids weet hier alles te vertellen over het typisch Amsterdamse tolerantie denken door de eeuwen heen.

19.30 uur – 21.30 uur Diner
De dag wordt afgesloten met een smakelijk diner in een van de gezellige restaurants in de binnenstad.

Inclusief
 - Amsterdamse Accordeonist
 - Locatie
 - Tekstboekje
 - Professionele gids
 - Driegangen diner

Ligging uitje
Oude Centrum / Jordaan Amsterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!