Opa's Fortuin

  • The Cari Mysteries
  • 1 - 999 personen
  • 11870
  • Beschrijving
Het verhaal van Opa’s Fortuin
Een jong gezin komt in de jaren 50 vanuit Nederlands-Indië naar Nederland. Op een dag ontvangt één van de kleinkinderen het dagboek van haar oma. Al jarenlang gaat het verhaal dat opa een fortuin meegenomen heeft uit Indië en dat oma’s dagboek de schatkaart zou zijn. Het dagboek is incompleet. Het fortuin is inmiddels al meer dan 50 jaar een legende in de familie. Niemand heeft het ooit kunnen vinden. Ontdek en beleef dit waargebeurde verhaal en help om Opa’s Fortuin te vinden.

Online escape room
Opa’s Fortuin is een online escape room. In een reguliere escape room word je opgesloten in een kamer, waaruit je kunt ontsnappen door binnen een uur raadsels en puzzels op te lossen. Een online escape room biedt dezelfde ervaring, maar dan digitaal, coronaproof en zonder tijdslimiet. Je logt in achter je eigen computer, waar ter wereld je ook zit, op een afgesproken tijd met je medespelers. In Opa's Fortuin is jullie hulp nodig om aan de hand van uitdagende puzzels de familiegeschiedenis te ontrafelen en zo het fortuin van opa te vinden.
Ligging uitje
Opa's Fortuin is volledig tijd- en plaatsonafhankelijk te spelen.

Wat heb je nodig?
Als je het spel hebt aangeschaft, dan kan je het spelen waar en wanneer je maar wil. De belevenis duurt ongeveer twee uur en is te spelen op een laptop of desktop. Tablets en mobiele telefoons worden niet ondersteund. Er is geen speciale chatsoftware nodig, die is ingebouwd in het spel. Je kunt het spel ondertussen pauzeren en verder spelen wanneer het jou uitkomt. De tickets zijn onbeperkt geldig. Je hebt de beste beleving als je in een rustige omgeving speelt. Pen en papier zijn handig om de spellen op te lossen. 

 

We helpen je graag verder!
Je kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte of voor vragen. We helpen je graag om een onvergetelijk uitje te organiseren!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!