Onze Baas is "Gekidnapt"

  • Teambuildingspellen.nl
  • 15 - 500 personen
  • 11121
  • Beschrijving

“Help” onze baas is gekidnapt! (gehele jaar mogelijk)
Wat een “Shock”
Tijdens ons bedrijfsuitje krijgen we onverwacht een videoboodschap waarin wordt medegedeeld dat onze Baas is gekidnapt!

Programma Ontvoering:
Tijdens dit interactieve teambuildingspel moeten de deelnemers losgeld bij elkaar verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, de commitment, de creativiteit en de stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld.

Het geëiste losgeld verdient u doordat de teams de route volgen die de iPad aangeeft. Onderweg verschijnen verschillende challenges op het scherm en zijn er ook video en foto opdrachten die gemaakt worden. Deze worden na afloop tijdens de borrel aan u gepresenteerd. 

Meer info:
De Ontvoering is een echte team Challenge! U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de ontvoerders en uw collega's dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets. Een gebroken scherm bijvoorbeeld.

Snel want de tijd tikt weg: U heeft maar 2,5 uur! Vindt u de getuige, die misschien iets meer weet van deze ontvoering? Kunt u de gecodeerde boodschap ontcijferen, die u na goed zoeken op een verdachte locatie vindt? Gaat het om de vluchtroute of is het de plaats van de overdracht?

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. 
Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend staan voor de "zware" taak de Baas vrij te kopen. Als dit lukt is het tijd voor een borrel.

Alle door de teams gemaakte video's en foto's sturen wij u toe als onvergetelijke herinnering 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Mogelijk in en omgeving: Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Zandvoort, Scheveningen, Den Bosch, Gorinchem, Delft, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Zwolle, Eindhoven, Breda, Venlo, Middelburg, Kerkrade, Maastricht, Heerenveen, Groningen, Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent en Brugge

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!