Moordspel: Manic Murder Mysterie

  • Teambuildingspellen.nl
  • 20 - 500 personen
  • 11121
  • Beschrijving

Het Coldcase Moordspel

Op een koude dag in 1988 is het levenloze lichaam van Lex gevonden. Na jaren onderzoek is de dader van deze moord nog steeds niet gevonden. Duik nu, 35 jaar later, opnieuw in het dossier en maak gebruik van nieuwe onderzoekstechnieken, zoals DNA en leugendetectors. Misschien komen er nu wel nieuwe tips die jullie helpen in dit onderzoek óf wijzigen de verklaringen van de verdachten.

Dit moordspel (in en outdoor) is op 2 manieren te spelen: ofwel in de stad met ipads of binnen aan tafel met fysieke spelrondes.

Jullie spelen dit moordspel in teams tegen elkaar. Ieder team heeft als doel om de juiste informatie te verzamelen en de moord op te lossen! Bij de start van het spel ontvangt ieder team een map met het dossier. Daarin staat de informatie over een aantal verdachten en bekenden van Lex.

Met alle opdrachten in het spel kom je meer te weten over de verdachten en ontvangen jullie nieuwe informatie waarmee jullie in de stad informatie kunnen verdienen. Op iedere locatie waar jullie arriveren, staat er een opdracht in het spel. Deze opdrachten nemen jullie mee ‘terug’ in de tijd. Jullie worden getest op algemene en criminele kennis uit de afgelopen 60 jaar. Wanneer jullie een opdracht goed voltooien, dan ontvangen jullie informatie. Welke sporen en welke verdachten willen jullie volgen? Lukt het jullie om de juiste verbanden te leggen? Zo lossen jullie deze zaak succesvol op!

Voorbeelden van opdrachten in dit stads-spel zijn: Mix de gebeurtenissen met de jaartallen, Raad de naam van de internationale crimineel of beantwoord een kennisvraag over het jaartal 1995. Naast kennis komt er ook de nodige creativiteit in dit spel terug, door middel van foto of video-opdrachten, zoals: maak een reconstructie van de eerste aflevering van GTST of een juichfoto van het EK 1988.

Voorbeelden van de binnen variant zijn: Cluedo XL, het plaats delict bezoek, mini escape spel en het Black Jack finale spel.

Na 2,5 uur in de stad komen de teams bij elkaar en vult ieder team een verklaring in. Hierin wijzen jullie een dader aan en omschrijven jullie de handelswijze, het motief en het moordwapen. Aan de hand van deze verklaringen wordt de winnaar bekendgemaakt. Welk team achterhaalt tijdens de opdrachten de juiste informatie en heeft de meeste details goed? Wie wordt de winnaar van dit bloedstollende Moordspel?

Let op: Het moordspel met haar opdrachten vergt de nodige concentratie en focus van de teams.
Bij dit spel wordt het nodige leeswerk, focus en oplettendheid gevraagd.

Alle foto's en video's worden naar u opgestuurd en kunnen dan verzonden worden naar alle deelnemers

Locatie Teambuildingspel:
Het uitje is op uw eigen locatie of iedere gezellige Horecagelegenheid te organiseren. We checken het graag!

Alle door de teams gemaakte video's en foto's sturen wij u toe als onvergetelijke herinnering 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Mogelijk in en omgeving: Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Zandvoort, Scheveningen, Den Bosch, Gorinchem, Delft, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Zwolle, Eindhoven, Breda, Venlo, Middelburg, Kerkrade, Maastricht, Heerenveen, Groningen, Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent en Brugge

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!