Online Social Chaos ✔️ met Live acteurs!

  • Neverrest
  • 8 - 150 personen
  • 11157
  • Beschrijving

Doelgroep BEDRIJVEN & OVERHEID. Serieus sociaal event met LIVE ACTEURS waarbij je samen weer iets leuks & prikkelends onderneemt. Verbindend, intensief en vol plezier.

Een Neverrest creatie die echt weer die interactie, verrassing en verbazing in zich heeft!

Teams 4 tot 6 personen groot. Voor groepen van 6 tot 150 personen.

Geen statische quiz, maar met je team bezoek je acteurs, bezoeken acteurs jou en kom je ook collega's uit andere teams tegen! Ochtend, middag, maar ook avond.

#MICROSOFTTEAMS

Meer info: https://www.neverrest.net/online-social-chaos-osc/


Een verhaallijn over een Masterhacker. Je speurt als onderzoeker de digitale snelweg af naar antwoorden. Maar wacht eens even er wordt ook onderzoek gedaan naar jou! Life acteurs vallen te pas en te onpas de online teamkamers binnen. Soms met info, soms alleen maar ter afleiding. Als team bezoek je ook acteurs die verborgen zijn in andere online kamers. Hoe benader ik hem? Wat moet ik zeggen? CHAOS… Gelukkig kun je altijd terug vallen op je eigen basisteam in jullie vertrouwde online kamer. Maar ook daar ben je niet veilig voor de Neverrest acteurs. Dit alles onder leiding van een ervaren eventmanager die altijd online life te benaderen is.

O.S.C. in het kort:

* voor groepen van 6 tot 150 personen, maximaal 25 teams
* teams max. 6 personen groot
* 4 acteurs op max. 9 teams (bij grote groepen 12 acteurs!)
* tijdsduur max. 3uur (ingekort 2,5 uur)
* ochtend, middag, avond, weekend zeer flexibel
* 1 tot 3 gamemasters/ eventmanagers per event.  

Ligging uitje
Geschikt voor Twitteraar of briefschrijver, jonge hond of rustige senior, puzzelaar of prater, digirustig of tech-savvy…

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!