Off Road Terreinrijden, 4x4 kick!

  • Watergoed
  • 4 - 60 personen
  • 10903
  • Beschrijving

In de modder spelen! Ben jij op zoek naar een 4x4 kick?

 

Tijdens het terreinrijden kom je erachter in onze eigen Land Rover Defenders! Onze Land Rover Defenders zijn geprepareerd voor het zware werk. Denk hierbij aan modderbanden, differentieelbescherming(en), keienplaat, rock sliders en een lier!

 

4X4 Terreinrijden

De Land Rover Defender(s) 90 & 130 met instructeur(s) staan klaar om van start te gaan.

 

Voordat de gasten zelf plaats nemen achter het stuur is er een gedegen instructie en uitleg. Vervolgens rijdt de instructeur een demonstratie over het speciale, geaccidenteerde terrein met diverse hindernissen.

 

Na de demonstratie is het de taak aan de gasten zelf om de Land Rover foutloos over het Off Road Parcours te sturen. Op het Off Road Parcours worden de bestuurders geconfronteerd met de eigen vaardigheden en hun enthousiasme.

 

Het Off Road Parcours betreft een technisch (modderig) parcours met diverse obstakels/hindernissen zoals; sideslopes, waterbakken, beklimmingen, afdalingen en (bijna onmogelijke) uitdagingen in verschillende moeilijkheidsgraad.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om het programma uit te breiden met diverse (team)opdrachten. Denk hierbij aan:

-          Pikettenrally

-          Blind Coaching

-          Land Rover Transport

-          Reservewielopdracht

-          Life Line

De (team)opdrachten zijn op basis van aanvraag.


Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of het diner.


Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Evenementenlocatie Watergoed Valburg is centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Makkelijk bereikbaar vanaf de A15 en A50.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!