'NO PANTS REQUIRED!' | Dé Online Gameshow |

  • Logic Locks
  • 5 - 100 personen
  • 18316
  • Beschrijving

'No Pants Required!' is een unieke online ervaring ontwikkeld om men op het puntje van hun stoel te houden... totdat ze ervan af vallen van het lachen. 

Het is géén online quiz maar simuleert de deelname aan een echte live game show. Je wordt aanvankelijk bijvoorbeeld ontvangen door een producer die je 'backstage' toespreekt over game show etiquette en jullie opwarmt voor de show. Deze wordt geleid door een excentrieke en extravagante gastheer genaamd Rick Mcdoodle.

Over verschillende rondes strijden de deelnemers met en onder elkaar voor de grote geldprijs. De uitdagingen voor elke ronde zijn divers en toepasselijk voor deze tijden. Je zult uitgedaagd worden op de vlakken van behendigheid, creativiteit, kennis en meer. Het enige dat constant is de hilariteit van het geheel. De ervaring eindigt met onverwachte twist. 

 

'No Pants Required!' wordt gemaakt een productie team in een volledig uitgeruste greenscreen studio. Qua platform maakt de show gebruik van Zoom om alle effecten en facilitatie die nodig zijn mogelijk te maken. Mochten jullie denken dat dit problemen oplevert neem dan contact met ons op voor mogelijke oplossingen.

 

Het is mogelijk om te spreken met de designer van de ervaring om een beter idee te krijgen betreft de game show of maatwerk mogelijkheden te bespreken als daar interesse voor is. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Deze ervaring vindt online plaats en kan dus van overal gespeeld worden. Om het meeste uit de ervaring te halen raden we deelnemers aan elk hun eigen scherm te hebben en in een omgeving te zitten waar ze zich thuis voelen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!