MuziekQuiz

  • QuizPub
  • 10 - 500 personen
  • 10727
  • Beschrijving

MuziekQuiz . Een feest van herkenning, hits en gezelligheid!

 Onze MuziekQuiz geeft een middag of avond vol plezier. Je hoort je favoriete hits en geeft je de kans jouw muziekkennis te laten zien. Help je team aan de overwinning! Een Muziekquiz is mogelijk in een kroeg of op locatie door heel Nederland. Onze MuziekQuiz is perfect te combineren met een borrel of diner.

Onze Muziekquizzen duren ongeveer 1,5 tot 2 uur en zijn precies onderscheidend genoeg: Iedereen kan meedoen, maar de winnaars onderscheiden zich door net dat beetje meer feitenkennis. 

Al onze Muziekquizzen bevatten minimaal 1 video, 1 audio en 1 afbeelding ronde. Onderwerpen variëren van sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.

Onze Quizzen worden gemaakt door professionals uit het vak en bestaan uit verschillende soorten rondes, fragmenten, opdrachten en vragen. Maar alles met 1 thema: muziek.

De Quiz is geschikt voor alle leeftijden en wordt op de deelnemers aangepast. Wij regelen de Quiz van A-Z: van een enthousiaste quizmaster tot het vinden van een geschikte locatie of komen naar jouw eigen locatie! 

Hoe verloopt een MuziekQuiz?
Jullie verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie.
Onze ervaren quizmaster geeft jullie 1,5 tot 2 uur lang top entertainment. 
We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen.

De Quiz kent verschillende rondes. Bekende en iets minder bekende muziekfragmenten, videoclips, plaatjes en kennisvragen wisselen elkaar af. Hits van nu worden gecombineerd met jaren 70, 80 en 90 nummers.

Geen enkele MuziekQuiz is hetzelfde en wordt aangepast op de deelnemers. 

Waarom een MuziekQuiz?
Plezier en teamwork

Een MuziekQuiz is niet alleen leuk, maar je leert ook samenwerking onder tijdsdruk. Het beste team wint tijdens dit uitje! 
Geschikt voor iedereen.

Een goede Muziekquiz bevat genoeg variatie aan muziekstijlen. Voor iedereen zitten er favoriete hits tussen. 

Gezamenlijke ervaring 
Een vrolijke, feestelijke ervaring versterkt de onderlinge- band of vriendschap! De herinnering aan een top avond zorgt voor een mooie herinnering. 

Inclusief 
Professionele Quizmaster
MuziekQuiz met gevarieerde muziekrondes
Antwoordformulieren
Prijzen voor de winnaars

Dinerarrangement tijdens uw bedrijfsuitje is ook mogelijk! 
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Ligging uitje

Locatie: Mogelijk in heel Nederland. 
Leuk voor jullie teamuitje/ bedrijfsuitje.

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!