Muziek Zeilen

  • Zeilschip Bounty
  • 15 - 200 personen
  • 10867
  • Beschrijving
Ervaar in de sfeer van toen met het comfort nu! Een unieke zeilbelevenis in open lucht.

Corona safe sailing & dancing cruise vanuit Lelystad. Even alles achter ons laten en de boel de boel laten? Vaar gezellig mee en beleef een onvergetelijke middag & avond op het mooiste zeilschip van Nederland, Bounty!

"Ervaar op unieke wijze deze muzikale belevenis en laad met nieuwe energie je accu op"

Wij bieden zeiltochten plus aan, dus vraag ons gerust naar alle mogelijkheden of vertel ons uw wensen! 

Zeilschepen hoeven bovendeks de 1,5 meter niet meer in acht te nemen omdat zeilen een sport is. Echter bieden wij onze klanten wel de mogelijkheid dit te kunnen doen. Verder varen wij volgens de richtlijnen van het RIVM en hebben wij wel wat extra maatregelen genomen om het voor iedereen veilig en leuk te houden.

Wij verzorgen zeilarrangementen van 15 tot 200 personen. Bounty heeft zelf een maximum capaciteit van 50 personen, maar in combinatie met een bezoek aan de Bataviawerf en/of de inzet van een extra zeilschip kunnen wij ook grotere groepen voorzien van een unieke zeilbelevenis.  

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje
De thuishaven is Bataviahaven te Lelystad. Zeilschip Bounty is als unieke mobiele locatie ook te boeken vanuit diverse havens rondom het Marker- en IJsselmeer. Bijvoorbeeld: Amsterdam, IJmuiden, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Den Helder.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!